2777
2789
عنوان

کراشم به خاطر سنم منو نمیخواد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 49 پست
خیییلی دختر بیخیالظاهر قضیه نبین من 12 سال ی روز خوش ندارم

عزیزم به سن نیست من5ساله به روز خوش ندیدم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ 12 سال بود میدیدی چقدر همه چیز سخت تره

انشالله مشکلاتت حل بشه عزیزم ولیرمطمئنم به پای مشکلات من نمیرسن😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اگ 12 سال بود میدیدی چقدر همه چیز سخت تره

به نظرم به اخلاق طرف مقابل بستگی داره و درکش از همسرش وگرنه اینکه چند سال اختلاف باشه مهم نیست زیاد به نظرم

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
مسخره نکنیدا منم یکی رو میخواستم بیست و هفت سال ازم بزرگتر بو اصلن حرف که میزد انگار از دهنش عسل میر ...

۲۷ سال!! اون خیلی واقعا زیاده

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

ازخداشه رابطه بزنه فیلم بازی میکنه،وابسطه کنه بعدش سو،استفاده

🥲کلا منو نادید میگیره اخلاقشه اصلا دوست نداره این اختلاف سنی رو

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼