2777
2789
عنوان

کراشم به خاطر سنم منو نمیخواد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 49 پست
هنوز یه سال نشده که کات کردیم فکر که میکنم بازم میبینم دوسش دارم قبلنا نمیتونستم از فکرش بیام بیرون

چطور تومستی بهش بفهمونی که دوسش داری؟؟

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به اخلاق طرف مقابل بستگی داره و درکش از همسرش وگرنه اینکه چند سال اختلاف باشه مهم نیست زیاد ...

من تک و توک دیدم با اختلاف سنی زیاد خوشبخت باشن

چون اختلاف دهه و سلیقه ها خیلی زیاد   طرف دیگه 30 خورده ای سالشه حوصله ادا و ناز دختر 20 ساله نداره بعد یمدت خسته میشن 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من تک و توک دیدم با اختلاف سنی زیاد خوشبخت باشنچون اختلاف دهه و سلیقه ها خیلی زیاد طرف دیگه 30 خور ...

البته اینم هست، کلا منم زیاد آدم شر و شیطونی نیستم و به نسبت آرومم ، اگر خیلی شور و شوق جوونی داشته باشی باید بدونی که طرف مقابل جوونیشو کرده

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟

[QUOTE=366111377]چطور تومستی بهش بفهمونی که دوسش داری؟؟[/QUOTE

فامیله؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
غیر مستقیم نفهموندم اتفاقاکاملن واضح گفتم بهت علاقه دارم بعدا طرف یه بار با خنده گفت بهم علاقه داری

خوشبحالت🥲🥲

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

اختلاف سنی تون زیاد بدرد نمیخوره

میدونم🥲🥲اما نمیتونم از فکر کردن بهش دست بردارم چرا خدا اونو سر راهم قرار داد واقعا

البته اینم هست، کلا منم زیاد آدم شر و شیطونی نیستم و به نسبت آرومم ، اگر خیلی شور و شوق جوونی داشته ...

اتفاقا من کاملا برونگرا هستم ولی ایشون بیشتر درونگراست