2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیاین اگر هم حس ششمی نیستی بیا حدس بزن🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 74 پست
آره فعلا نرو سمتش صبر کن دلتنگته ولی عصبیه ازت

الناز فردا امتحانش چند میشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
درست نمیشه حس میکنم یکی جدید میخرین

😭اره شوهرمم میگه نمیتونم درستش کنم  میزارم وقتی وام ازدواجو چندماه شایدم ب سال کشید بعد ی ماشین میگیریم 😔هعی ـ

عزیزم من چندتا دیگه میپرسم اگه دوس داشتی جواب بده 😘

من خیلیییی سختی کشیدم کلا تو زندگیم به شوهرمم به سختی رسیدیم و الان عقدیم شوهرمم خیلی سختی کشیده  

به نظرت من با علی خوشبخت میشم و اینده خوبی داریم؟

پدر ندارم کسیو ندارم جهیزیم جور میشه برام ؟ 

اخریش اینه ک من از بچگی دوقلو خیلی دوست داشتم وهمش میگم دوقلو میخوام  به نظرت چی میشه ؟

:) فدات شم اگ دوست داشتی جواب بده❤

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭اره شوهرمم میگه نمیتونم درستش کنم میزارم وقتی وام ازدواجو چندماه شایدم ب سال کشید بعد ی ماشین میگ ...

بگرردمممممم خیلی مهربونی قلبت خوبه 

اره باهاش خوشبخت میشی خیلی دوست داره عزیزم

حهیزیه جور میشه به کمک یه مرد که موهاش جو گندمیه  

دوقلو نمیدونم ولی یدونه بچه حس کردم خداکنه هرچی دوس داری همون بشه😘

راستی موهاتو جم میکنی با گیره اکثر اوقات؟

بگرردمممممم خیلی مهربونی قلبت خوبه اره باهاش خوشبخت میشی خیلی دوست داره عزیزمحهیزیه جور میشه به کمک ...

فدات شم ممنونم انشاالله خوشبخت ترینننننن وبی نیاز ترینننننن باشین💗💗💗

ݦوهامو همجوره میزارم بیشتر   دوطرفه میبافم  و دم اسبی میبندم  بازم میزارم ولی کم.

حالا نمیدونم منظورت چجوری بود😅😁

بپرس عزیزم

زن عموم چند وقت پیش خواب دید دارم با یک پسر پولدار و خوشتیپ آشنا میشم و پدر و مادرم خیلی خوشحالن و امشب همسایمون گفت من خواب دیدم تو داری ازدواج میکنی هم تو و هم مادر پدرت خیلی خوشحالن،حدود دو ماه پیش خواب دیدم  ۲تا پسر از فامیل اومدن خواستگاریم و پدرم راضی نیست و امیرحسین هم مامانش زنگ زد خواستگاری کرد ،خیلی میترسم از این خواب ها

فدات شم ممنونم انشاالله خوشبخت ترینننننن وبی نیاز ترینننننن باشین💗💗💗ݦوهامو همجوره میزارم بیشتر ...

دورت بگردم تو قلبت مهربونه دعات براورده میشه دعا کن کمند به پیمان برسه خیلی دوسش دارممم خودت عاشق شدی میدونی چی میکشم🥲💕

حس کردم روحیه ت گوگولیه گیره های گوگولی میزنی به موهات اینجوری اومدی تو ذهنم😁

نه عزیزم میترسم به خدا ،تعبیر خواب بلدی؟ حس میکنم چیز بدیه و اینکه من با کسی در ارتباط نیستم

هیچی نیست خوابتو برا اب تعبیر کن و صدقه بده چیز بدی باشه رفع میشه نه بلد نیستم بخدا🥲🥺

دورت بگردم تو قلبت مهربونه دعات براورده میشه دعا کن کمند به پیمان برسه خیلی دوسش دارممم خودت عاشق شد ...

فدات شم انشاالله ک بهم میرسید و خوشبخت ترین میشی 😍 حتما حتماااا  چندتا سوره و دعا هرشب میخونم  حتما برای بهم رسیدنتون دعا میکنم میدونم ک خیلی سخته ولی مطمعن باش خدا هوای دلتو داره 😘 

من به بدترررررین شکل زمین خوردم دقیقا جایی ک امیدمو  دیگه از دست داده بودم همچیو تموم شده میدونستم و حتی  یکککک نفرم راضی نبود از طرف هر دومون و کلی کتک خورده بودم میخواستم خودکشی کنم به شکل عجیبیییی همچی درست شد و بهم رسیدیم . همشون راضی شدن . تو یک روز همچی هم خراب شد  و هم درست.

میخواستم بهت بگم ک  اگ زمین خوردی مطمعن باش قراره بعدش بلندشی و همچی درست بشه عین توپ ک باید زمین بزنی تا بره هوا...

اره من کلییییییی گیر مو های گوگولی دارم و همیشه موهامو خوشگل میبندم 😍 همشو درست گفتی کلیییی برات ذوق کردم گلم  خیلییییی دلم باحرفات شاد شد امیدوارم خدا ببینه چقد دلمو شاد کردی در عوضش چنددددیننننن خواستتو به بهتررررین شکل برات براورده کنه 😍

فدات شم انشاالله ک بهم میرسید و خوشبخت ترین میشی 😍 حتما حتماااا چندتا سوره و دعا هرشب میخونم حتما ...

دور قلب مهربونت بگردم من قشنگ من خوشحال شدم که کمکت کردم بهم درخواست بده هروقت سوال داشتی جوابتو میدم خیلی انرژیتو دوس داشتم همیشه اینجوری بمون😘💕