2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین مزدم چ حرفایی پشت سرتون زدن ک سوختین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
عزیزم برا منم قبل از ازدواجم گفتن برا ی نفر بوده میرفته بیرون فلان . برات مهم نباشه این مردم ناحق خی ...

اگه مجرد بودم ی چیزی من شوهر دارم و متعهدم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

سر عروسیه پسر خاله م‌من آبله مرغون گرفته بودم‌بااینکه مجلس مختلط نبود ولی لباس کااااملاااا پوشیده پوشیدم که هیچجام معلوم نباشه

اخرشم پشتم حرف زدن که فلانی لخت بود و لباسش کوتاه بود و...

بعدا فهمیدم‌یکی دیگه رو بامن اشتباه گرفته بودن

ولی دیگه مگه میشدن جمعش کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم به حرفاشون نمیام خیلی حرص بخورمنه اینکه اصلا حرص نخورماااااا مثلا یه هفته حرص میخورم‌تموم ...

منم همینجوریم ی موضوع مال سه سال پیشه تو ذهنمه

فکر نمیکنم به حرفاشون نمیام خیلی حرص بخورمنه اینکه اصلا حرص نخورماااااا مثلا یه هفته حرص میخورم‌تموم ...

منم همینم اون حرفایی که دلم واقعااا شکستن یادم نمیره خیلی اذیت میشم همش یادآوری میشه راه حل نداری؟!

سر عروسیه پسر خاله م‌من آبله مرغون گرفته بودم‌بااینکه مجلس مختلط نبود ولی لباس کااااملاااا پوشیده پو ...

من ای حرفا برام مهم نیس فق‌ط حرف ناموسی

منم همینجوریم ی موضوع مال سه سال پیشه تو ذهنمه

ول کن بابا

ادم هرکار کنه و هرجور باشه دهن مردم همیشه بازه

من خودم یه دوره چاق شدم فامیل فضولی میکرد بعد دوباره لاغر شدم باز تیکه مینداختن اصن هرکار کنی فضولن

ول کن بابا به یه ورتون بگیرید

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

مجرد بودم یه نفرخاستگارم بود بعد یکی از اقوام دور متاسفانه گفته بود منو دیده بایه پسر و ازهمه بدتر که رفتم باهاش داخل خونه،موقعیت خاستگارم خیلی خوب بود و بخاطرهمین دیگه جلونیومدن و گذشت من ازدواج کردم بچه دارشدم بچه هام بزرگ شدن و اون کسی که اونجور پشت سرم گف دخترش بزرگ شد و الان به حدی داره با ابروی پدر مادرش بلزی می کنه هر دفعه یه خبرپخش میشه دخترفلانی با مردای متاهل می پلکه،من اون زمان خیلی دلم شکست و بخدا واگذارش کردم

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
منم همینم اون حرفایی که دلم واقعااا شکستن یادم نمیره خیلی اذیت میشم همش یادآوری میشه راه حل نداری؟!

خودتو سرگرم‌کن به کارای دیگه راه دیگه ای نداره

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

مجرد بودم یه نفرخاستگارم بود بعد یکی از اقوام دور متاسفانه گفته بود منو دیده بایه پسر و ازهمه بدتر ک ...

الان موقعیت شوهرت خوبه؟منم دقیقا هم خودم هم خواهرم خاستگارامون رو فامیلانون میپروندن با حرفاشون

الان موقعیت شوهرت خوبه؟منم دقیقا هم خودم هم خواهرم خاستگارامون رو فامیلانون میپروندن با حرفاشون

اره خداروشکر،واقعا متاسفم خدا نگذره از این جور آدما

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن