😂😂😂😂دور از جون بعد یه سوال دل درد چه ربطی به سرطان خون داره اخههههه🤣💔نگران نباش تو این سن هیچ ...
ببین تو نت زده بود سرطان خون باعث میشه طحال بزرگ شه دل درد شه باور کن تو ۸ماه دل دردش دوماه یبار سونو بردم از ترسم اخری هم با همین آزمایش سونوش نرماله عکس رنگی بردم نرماله سی تی ریه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
esrدخترم نرمال بود بعد مگه سرطان الکیه بقیه آیتما هم تغییر میکنن...من دخترم ۴سالشه کلا همیشه نوتروفیل لنفوسیتش نرمال نیست چون سنش کمه دکتر میگه مشکلی نداره ولی این سری دیگه خیلی تغییر کرده بود عددش
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم
برای همه چی غدد.دیابت قلب وعروق ولی واقعاعالی بودبرام من برای کنترل پرخونی وضایعه مغزی رفتم واقعا تاثیرشودیدم بجای ک اول پرتودرمانی وشیمی درمانی کنه دارودرمانی کردک تومورم کوچیکترشد