2777
2789
مشکل شما چیبود گلم؟

من فاکتور های خونیم بالاترازنرمال بود.مشکلم پرخونی بودک دلیلش سرطان خون نبودضایحه مغزی بود.دخترشمااصلاسرطان خون نداره گلم من کل راه هاشورفتم ومیدونم چی بالاباشه یعنی سرطان خون

نخواستین بشه دیدین شد   
😂😂😂😂دور از جون بعد یه سوال دل درد چه ربطی به سرطان خون داره اخههههه🤣💔نگران نباش تو این سن هیچ ...

ببین تو نت زده بود سرطان خون باعث میشه طحال بزرگ شه دل درد شه باور کن تو ۸ماه دل دردش دوماه یبار سونو بردم از ترسم اخری هم با همین آزمایش سونوش نرماله عکس رنگی بردم نرماله سی تی ریه

آندوسکوپی معده

آخرش آزمایش گ و ه برداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فاکتور های خونیم بالاترازنرمال بود.مشکلم پرخونی بودک دلیلش سرطان خون نبودضایحه مغزی بود.دخترشمااص ...

ای کاش علت دل درداش مشخص بشه درمان بشه من تو ۸ماه اندازه ۲۰سال پیرشدم

خدا بهتون سلامتی بده انشالله عزیزم

ای کاش علت دل درداش مشخص بشه درمان بشه من تو ۸ماه اندازه ۲۰سال پیرشدمخدا بهتون سلامتی بده انشالله عز ...

مرسی گلم ان شاءالله کجای هستین اگ تهران هستین ببریدپیش دکترشفیعیان

نخواستین بشه دیدین شد   
ببین تو نت زده بود سرطان خون باعث میشه طحال بزرگ شه دل درد شه باور کن تو ۸ماه دل دردش دوماه یبار سون ...

بچه رو داغون کردی بابا ول کن تو هم 

با وسواست خیلی اذیتش میکنی واقعا 

بعدم میدونستی همون اشعه ها خودشون سرطان زا هستن؟

لابد بچه نفخی چیزی داره یا استرسی چیزی 

مال دختر شماesrنرمال بود؟شما چطور درمان کردین نوتروفیل لنفوسیتو بستری شد؟دکتر درباره زبونم لال سرطان ...

esrدخترم نرمال بود بعد مگه سرطان الکیه بقیه آیتما هم تغییر میکنن...من دخترم ۴سالشه کلا همیشه نوتروفیل لنفوسیتش نرمال نیست چون سنش کمه دکتر میگه مشکلی نداره ولی این سری دیگه خیلی تغییر کرده بود عددش 

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
😂😂😂😂دور از جون بعد یه سوال دل درد چه ربطی به سرطان خون داره اخههههه🤣💔نگران نباش تو این سن هیچ ...

عزیزم الان این عفونت رفته تو خونشدیگه😔

ممکنه چیز بدی بشه

مهر ماه برده بودم آزمایش عفونت نداشت اونموقع 

این سرماخوردگی اخری هرچی بود این بلا رو سرش اوورد

بچه رو داغون کردی بابا ول کن تو هم با وسواست خیلی اذیتش میکنی واقعا بعدم میدونستی همون اشعه ها خودشو ...

بخدا خودمم دلم نمیاد ولی چیکار کنم هرماه چند بار دکتر میره گریه میکنه من نمیرم خسته شدم دلم کباب میشه براش

همونو بگو اینبار عکس رنگی گرفتنی دکتره گفت چرا بچه رو انقد زیر این اشعه ها میارین دیگه نمیدونم چیکار کنم

esrدخترم نرمال بود بعد مگه سرطان الکیه بقیه آیتما هم تغییر میکنن...من دخترم ۴سالشه کلا همیشه نوتروفی ...

میگن زیر ۵سال نرماله 

خدا کنه مال دختر منم بیاد نرمال شه مشکل دیگه ای نداشته باشه

نه عزیزم اردبیل هستیم

برای همه چی غدد.دیابت قلب وعروق ولی واقعاعالی بودبرام من برای کنترل پرخونی وضایعه مغزی رفتم واقعا تاثیرشودیدم بجای ک اول پرتودرمانی وشیمی درمانی کنه دارودرمانی کردک تومورم کوچیکترشد

نخواستین بشه دیدین شد   
برای همه چی غدد.دیابت قلب وعروق ولی واقعاعالی بودبرام من برای کنترل پرخونی وضایعه مغزی رفتم واقعا تا ...

بعضی دکترا دستشون میوفته خیلی اعتقاد دارم به این

علائم شما چی بود عزیزم؟

الان جراحی کردین؟

میگن زیر ۵سال نرماله خدا کنه مال دختر منم بیاد نرمال شه مشکل دیگه ای نداشته باشه

نرمال ان شاءالله دکترم خیلی تاکیدکرد.نت گردی وتعطیل کنم وتونت ای مریضیم ونگاه نکنم وپرسوجونکنم 

نخواستین بشه دیدین شد   
میگن زیر ۵سال نرماله خدا کنه مال دختر منم بیاد نرمال شه مشکل دیگه ای نداشته باشه

هیچی نیس مطمئن باش نرمال میشه

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم