2777
2789
ادرارش عفونت نداره فککنم چون آزمایش دادیمنت فقط سرطان خون میاره😭😭😭دیوونه شدم

دیوانه😂😂😂😂😂

آخه آدم عاقل سرچ میکنه؟ 

چند تا فاکتور هس که مشترک هستن بین سرطان و چیزای دیگه 

Cro و esr 

این دو میتونن بخاطر یه التهاب و عفونت ساده باشن میتونن هم نشونه سرطان باشن 

موقعی میشه گفت سرطان که گلبول ها هم تعدادشون نرمال نباشن اونم با اختلاف خیلی بالا 

و فاکتور های دیگه 

تازه اونم یه احتماله و بازم ممکنه التهاب و عفونت باشه 

انگار سرطان الکیه ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال دختر شما چیا بهم خورده بود لنفوسیت نوتروفیلesrدخترمم بالاس

لنفوسیت نوتروفیل ودوتا ی دیگه هم پایین اینا بود اوناهم نرمال نبود ولی چون esrبالاس عفونته باید دارو مصرف کنه

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
دیوانه😂😂😂😂😂آخه آدم عاقل سرچ میکنه؟ چند تا فاکتور هس که مشترک هستن بین سرطان و چیزای دیگه Cro و ...

دقیقاراست میکی گلم من ک کل فاکتورهام نشونه سرطان بودن اماآزمایش تخصصی گرفتن نرمال بود

نخواستین بشه دیدین شد   
ببرش دکترهیچی سرخودنده گلم حتی ویتامین. دورازجونش براسرطان ک آزمایش اساسی میگیرن وتخصصی ایناازویتامی ...

نه عزیزم هیچی نمیدم میترسم چون حساسه معدش اینا

چنتا دکتر بردم فردا هم وقت گرفته بودم ببرم

از ترسم اینجا تاپیک میزنم شاید یکی بوده شرایطش مثل من باشه یا بدونه چیه روحیه بده بهم

نه عزیزم هیچی نمیدم میترسم چون حساسه معدش ایناچنتا دکتر بردم فردا هم وقت گرفته بودم ببرماز ترسم اینج ...

هیچی نیست گلم برودکتردارومیده خوب میشه فقط سرخودنده من حتی گفت سرخودویتامین خویه نخوردی خوبه حجامت نکردی  خیلی چیزادیگه

نخواستین بشه دیدین شد   
دیوانه😂😂😂😂😂آخه آدم عاقل سرچ میکنه؟ چند تا فاکتور هس که مشترک هستن بین سرطان و چیزای دیگه Cro و ...

نمیدونپ والا دیوونه شدم دیگه خدا لعنت کنه نت رو 

از دیشب مردمو زنده شدم الانم انقد گریه کردم شوهرم رفت پذیرایی خوابید🤭

اخه دختر من مشکل دیگه ای داره ۸ ۹ماهه دل درد داره بخاطر اون همه جا هر دکتری بردم معلوم نیست از چیه بخاطر اون الان ناراحتم میگم نکنه ربط داشته باشه بخاطر سرطان خون باشه

لنفوسیت نوتروفیل ودوتا ی دیگه هم پایین اینا بود اوناهم نرمال نبود ولی چون esrبالاس عفونته باید دارو ...

مال دختر شماesrنرمال بود؟

شما چطور درمان کردین نوتروفیل لنفوسیتو بستری شد؟دکتر درباره زبونم لال سرطان چیزی نگفت؟

نمیدونپ والا دیوونه شدم دیگه خدا لعنت کنه نت رو از دیشب مردمو زنده شدم الانم انقد گریه کردم شوهرم رف ...

😂😂😂😂دور از جون

بعد یه سوال دل درد چه ربطی به سرطان خون داره اخههههه🤣💔

نگران نباش تو این سن هیچ بیمار‌ی خطرناکی که تو دلش باشه نمیگیره 

تو سن پایین دو تا چیز فقط ممکنه دور از جون دور از جون یه خون که اونو باید مراقب باشی تا سرماخورده بی توجهی نکنی که عفونت بره تو خون و شدید بشه تا تبدیل به چیز بدتری بشه 

و یکی هم سرطان کلیه که اونم قابل پیشگیریه