2777
2789
میگه مشکلی نداره اما چطور آنتی بیوتیک بهت نداده.؟سرم نزدن واسش؟

اول گفت بستری بشه

من که گفتم باردارم گفت بهش سرم مینویسم 

بعد شد قرص چنتا قرص نوشته بود ولی آنتی بیوتیک نه

گفت ۱۴روز مایعات اینا زیاد بده بعد ۱۴روز بیار حالا من میخوام فردا دکتر دیگه ای ببرم

دخترم ده روز قبل آزمایش سرما خورده بود شدید بعدش ویروس اسهال استفراغ نمیدونم تاثیری داره روش یانه هیچی نمیتونست بخوره آزمایش رفتنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه مشکلی نداره اما چطور آنتی بیوتیک بهت نداده.؟سرم نزدن واسش؟

میگم عزیزم ازشون بپرس اگه واقعا مشکلی داره ببرم دکترای خوب تحمل ندارم اصلا اتفاقی براش بیوفته میمیرم

اول گفت بستری بشهمن که گفتم باردارم گفت بهش سرم مینویسم بعد شد قرص چنتا قرص نوشته بود ولی آنتی بیوتی ...

خوب ازاول میگفتی سرماخورده منکه گفتم سرما یاعفونت ادراری همینه حتما باید واسش سرم میداد اونم تاسه چهار روز پشت سر هم 

میگم عزیزم ازشون بپرس اگه واقعا مشکلی داره ببرم دکترای خوب تحمل ندارم اصلا اتفاقی براش بیوفته میمیرم

ببرش متخصص عفونی نه برااینکه مشکلی داره نه اصلا فقط دارو بهتربهش میده عفونتش پاک بشه تهرانی؟

خوب ازاول میگفتی سرماخورده منکه گفتم سرما یاعفونت ادراری همینه حتما باید واسش سرم میداد اونم تاسه چه ...

سرماخوردگیش قبل آزمایش بود ۱۰یا ۱۲روز قبلش ولی دوروز قبل آزملیش تب اسهال استفراغ داشت بالا میاوورد هیچی نمیخورد سرفه هم داشت تاالان هم داره سرفه خلط دار

سرماخوردگیش قبل آزمایش بود ۱۰یا ۱۲روز قبلش ولی دوروز قبل آزملیش تب اسهال استفراغ داشت بالا میاوورد ه ...

ببین تا یع ماه دیگه هم سرفه داره اینو گفتم که نترسی دخترخالم دقیقا آزمایش ش همین بود ازترس مردوزنده شد هنوزبعدیه ماه سرفه هست اما مشکلی نداشته 

ببین تا یع ماه دیگه هم سرفه داره اینو گفتم که نترسی دخترخالم دقیقا آزمایش ش همین بود ازترس مردوزنده ...

یعنی تو آزمایشش مثل مال دخترم عفونت و نوتروفیل اینا بالا پایین بود؟چطور شد خوب شد‌؟

واینکه عزیزم چند وقت بعد دوباره ببرم آزمایش تا ببینم چطور شده وضعیتش