اول تاپیک با احترام میگم خانمایی که باور ندارن و مرتب میان برچسب فیک بودن میزنن به تاپیک و متهم میکنن دنبال پربازدید شدن و این حرفام خواهشا نیان و انرژی منفی نفرستن با تشکر 🌹 ..خانما پیج کاری دخترمو فالو دارم تو تاپیک قبلی ی کاربری پیشنهاد داد بهش با فیک پیام بدم و مزه دهنشو بچشم که متوجه طرز فکرش به خودم بشم غروب بهش دایرکت دادم و درباره مادرش پرسیدم و گفتم در جریان دوری مادرش هستم جواب مشخصی نداد ولی تندم برخورد نکرد حس کردم خیلی هم بدش نمیاد ارتباط بگیره خلاصه پافشاری کرد خودمو معرفی کنم منم عکسمو براش فرستادم بعد چند دقیقه سکوت برام ی ایموجی فرستاد (اسکرین گرفتم میزارم بر میدارم چون عکسم داخلشه )دیگه بهش پیام ندادم واقعیتش شهامتشو ندارم میترسم ادامه بدم بلاکم کنه از غروب میرم دایرکتمو چک میکنم خبری نیست بلاکم نکرده خیلی استرس دارم به نطرتون قدم بعدیم چی باشه ؟
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
خب این تفکر شما خیلی غلطهتفکر صفر و صدیه یه مادر میتونه جدا باشه ولی حامی بچش هم باشهحتی کماین چه فک ...
عزیزم من طلاق نگرفتم همسرم ازدنیارفته وشرایطم دقیقامشابه اسی هس ولی خب وقتی توهیچ مرحله ای نتونستم کنارش باشم وقتی بزرگ شد به چه دردش میخورم هاهیچی بذارهمون ارامش رو داشته باشه بذار بادل خوش زندگس کنه اگه میخاس خودش سراغ مادرش میرف منم پسرمو میگیرن و من هیچوق سراغشو نمیگزم چون میدونم بچمو هیچوق بهم نمیدن!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو سعی کن کنارش باشیاون بچه بدبخت کیو جز تو داره تو این دنیا؟؟؟؟؟تو باید براش بجنگی اگر نجنگیدی نبای ...
من پسرمو ول نمیکنم منظورم اینه اگه این همه سال ولشون کرده استارتر بذار دیگه زندگیشون رو بدترنکنه وقتی این همه سال مادری نکرده بقیش بدردنمیخوره منم مثل اسی شاید بخاطرپسرم مجبورشدم بابرادرشوهرم عقدکنم و من حاضرم همه چیوتحمل کنم خوب بد فقط کنار یکی یدونم باشم ولی وقتی مجبورشدم ولش کنم حالا به هردلیلی دیگه سراغشو نمیگیرم عزیزم من شاغل نیستم ووکیلم چون فامیل هستیم پدرم اجازه شکایت واین چیزارو نمیده وخودم تک وتنهاازپس هیچی برنمیام!ادما یه وقتایی توی یه منجلابی گیرمیکنن که فکرشم خفه کنندس!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
قانونا نمیتونن بچت و بگیرن مگر اینکه خودت بخوای خودتو توجیه کنی و از بار مسئولیت بچت شونه خالی کنی
۸ماهه یه ثانیه ازش جدانشدم عزیزم و شونه خای نمیکنم و برادرشوهرمم گفته تاروزیکه زندم میتونی کنارپسرت زندگی کنی وبچت بیشترازهرچیزی به مادرش احتیاج داره ولی یه روزبخام ازدواج کنم قطعاخونواده همسرم ازم میگیرنش والبته من قصد ازدواج ندارم وحرفام برای استارتر بود که اجازه بده بچه هاش زندگی کنن واگه بچه هاش بخان سراغ مادرشون رو میگیرن!
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عزیزم من طلاق نگرفتم همسرم ازدنیارفته وشرایطم دقیقامشابه اسی هس ولی خب وقتی توهیچ مرحله ای نتونستم ک ...
عزیزم من باهات مخالفم کاملا به نظرم ماهی رو هروقت از آب بگیری تاره هست میخوام جبران سالهایی رو بکنم که به اجبار نبودم به نظرم آدم تو هر شرایطی احتیاج به محبت مادر داره خودم ۴۰ سالمه مادرم دو ماهه ازدواج کرده و رفت و امد نمیکنه خیلی غمگینم و دلم براش تنگ شده دست از بچت نکش
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...