2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145526 بازدید | 875 پست
خب این تفکر شما خیلی غلطهتفکر صفر و صدیه یه مادر میتونه جدا باشه ولی حامی بچش هم باشهحتی کماین چه فک ...

عزیزم من طلاق نگرفتم همسرم ازدنیارفته وشرایطم دقیقامشابه اسی هس ولی خب وقتی توهیچ مرحله ای نتونستم کنارش باشم وقتی بزرگ شد به چه دردش میخورم هاهیچی بذارهمون ارامش رو داشته باشه بذار بادل خوش زندگس کنه اگه میخاس خودش سراغ مادرش میرف منم پسرمو میگیرن و من هیچوق سراغشو نمیگزم چون میدونم بچمو هیچوق بهم نمیدن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم من طلاق نگرفتم همسرم ازدنیارفته وشرایطم دقیقامشابه اسی هس ولی خب وقتی توهیچ مرحله ای نتونستم ک ...

تو سعی کن کنارش باشی

اون بچه بدبخت کیو جز تو داره تو این دنیا؟؟؟؟؟

تو باید براش بجنگی اگر نجنگیدی نباید اسم خودت و بذاری مادر

باباش مرده مادرش که نمرده بچه بدیخت ول کنه به امون خدا

سعی بکن 

اهل کجایی؟؟ بهم بگو شاید بتونم وکیل خوب بهت معرفی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه عکس پروفت ناناصه 😍😋🥺گیلاس آبی جون😍❤️🌹.

فدااااااااااات

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم من طلاق نگرفتم همسرم ازدنیارفته وشرایطم دقیقامشابه اسی هس ولی خب وقتی توهیچ مرحله ای نتونستم ک ...

قانونا نمیتونن بچت و بگیرن مگر اینکه خودت بخوای خودتو توجیه کنی و از بار مسئولیت بچت شونه خالی کنی

سلام عزیزم یه خواهش خواهرانهالان تو این موقعیت که شما می خواهید دخترتون را ببیتید چون دختر گلت هم عر ...

همسرمم با شما هم عقیدست اونم معتقده صلاح نیست توی این موقعیت برم جلو ولی خودم خیلی دوست دارم وقتی عروس میشه مادرش کنارش باشه دوست ندارم ی عروس بی مادر باشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تو سعی کن کنارش باشیاون بچه بدبخت کیو جز تو داره تو این دنیا؟؟؟؟؟تو باید براش بجنگی اگر نجنگیدی نبای ...

من پسرمو ول نمیکنم منظورم اینه اگه این همه سال ولشون کرده استارتر بذار دیگه زندگیشون رو بدترنکنه وقتی این همه سال مادری نکرده بقیش بدردنمیخوره منم مثل اسی شاید بخاطرپسرم مجبورشدم بابرادرشوهرم عقدکنم و من حاضرم همه چیوتحمل کنم خوب بد فقط کنار یکی یدونم باشم ولی وقتی مجبورشدم ولش کنم حالا به هردلیلی دیگه سراغشو نمیگیرم عزیزم من شاغل نیستم ووکیلم چون فامیل هستیم پدرم اجازه شکایت واین چیزارو نمیده وخودم تک وتنهاازپس هیچی برنمیام!ادما یه وقتایی توی یه منجلابی گیرمیکنن که فکرشم خفه کنندس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
پروفایلت خیلی گوگولیه این نی نی پستونکی رو خیلی دوسش دالم ناناصه😍🥺😋.خودتم بچه داری؟دخمل دالی یا پ ...

بله عزیزم یه پسر دانشجو دارم،دقیقا پستونکی بود و فقط برا پستونک زار میزد  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قانونا نمیتونن بچت و بگیرن مگر اینکه خودت بخوای خودتو توجیه کنی و از بار مسئولیت بچت شونه خالی کنی

۸ماهه یه ثانیه ازش جدانشدم عزیزم و شونه خای نمیکنم و برادرشوهرمم گفته تاروزیکه زندم میتونی کنارپسرت زندگی کنی وبچت بیشترازهرچیزی به مادرش احتیاج داره ولی یه روزبخام ازدواج کنم قطعاخونواده همسرم ازم میگیرنش والبته من قصد ازدواج ندارم وحرفام برای استارتر بود که اجازه بده بچه هاش زندگی کنن واگه بچه هاش بخان سراغ مادرشون رو میگیرن!

من پسرمو ول نمیکنم منظورم اینه اگه این همه سال ولشون کرده استارتر بذار دیگه زندگیشون رو بدترنکنه وقت ...

باید بجنگی

میدونم شرایط گاهی چقدر وحشتناک میشه

اما مهم این شرایط بد و شکست بدی

حدااقل تلاشت و بکنی

یعنی تو کل خانوادت یه نفر حامیت نیست که کمکت کنه تا بچت رو نگیرن؟

اسی دوباره اسکرین رو میزاری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

عزیزم من باهات مخالفم کاملا به نظرم ماهی رو هروقت از آب بگیری تاره هست میخوام جبران سالهایی رو بکنم که به اجبار نبودم به نظرم آدم تو هر شرایطی احتیاج به محبت مادر داره خودم ۴۰ سالمه مادرم دو ماهه ازدواج کرده و رفت و امد نمیکنه خیلی غمگینم و دلم براش تنگ شده دست از بچت نکش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

۸ماهه یه ثانیه ازش جدانشدم عزیزم و شونه خای نمیکنم و برادرشوهرمم گفته تاروزیکه زندم میتونی کنارپسرت ...

عزیزم خدا رحمت کنه همسرتو‌

ولی خانواده شوهرت اذیتت کردن حتما مهریتو بذار اجرا

بله عزیزم یه پسر دانشجو دارم،دقیقا پستونکی بود و فقط برا پستونک زار میزد

آخی عزیزم 💕🥺.

دقیقا پروفت وایب مادرا رو میده .

بهت میاد مامان بودن .فقط من فکر کردم بچه کوچیک نی نی داشته باشی.

قشنگ بچگی های پرستو گذاشتی پروفایلتا 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.