2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 146012 بازدید | 875 پست
حآلت خوب نیست بخواب ....حس مادری نداری

من دقیقا تو شرایط بچه ی این خانم بودم و الانم مادرم و خوب میفهمم اگه بچه ای امادگی ارتباط گرفتن با مادر جدا شده اش رو نداشته باشه چه بلایی سرش میاد . چون مادرم میگم مادر نباید فقط به خودش فک کنه اون بچه تمام عمرش زجر نبود مادرش رو کشیده و نمیدونسن چی کشیده که سن کم راضی به ازدواج شده ولی من خوب میفهممش

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی دخترت حوزویهمن اگر جات بودم برای همچین دختری یه عکس مناسب تر میفرستادمامیدوارم ناراحت نشی ازم

از تظاهر بدم‌میاد که چی ؟تا کی نقش بازی کنم؟ درسته عقایدمون فرق میکنه ولی من به حجاب و پوشیدگیش احترام میزارم اونم باید این حسو نسبت به من داشته باشه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دقیقا تو شرایط بچه ی این خانم بودم و الانم مادرم و خوب میفهمم اگه بچه ای امادگی ارتباط گرفتن با م ...

عزیزمممم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نظر منم همینه الان استارتر هیجانی داره تصمیم میگیره شاید ب صلاح بچه ها نباشه

مادر من هیجانی تصمیم گرفت چون فقط میخواست تو عروسی من باشه ولی بلایی سر روانم اومد که خودش یه مثنویه 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
همه از غصه و غم استارتر میگنولی کمتر کسی به اون دختر فکر میکنه

دقیقا اون طفلک جون کنده تا بتونه یه زندگی تلخ پشت سر بزاره و یه زندگی و خانواده جدید بسازه 

خودخواهی ؟ حس مادری سده خودخواهی ؟ چندین سال منتظر بوده دخترش بزرگ بشه ؟

ایا الان اون بچه شرایط پذیرش برگشت مادرو داره ؟؟مادر یعنی درنظر گرفتن روح و روان بچه اش

از تظاهر بدم‌میاد که چی ؟تا کی نقش بازی کنم؟ درسته عقایدمون فرق میکنه ولی من به حجاب و پوشیدگیش احتر ...

حرفت درسته ولی شما برای اینکه بتونی بهش نزدیک شی مجبوری تظاهر کنی.چون این تویی که داری برای اونا میجنگی

اتفاقا منم موافقم با نظر اون خانم.

حالا این سری عکس با حجابتر بفرست ببینم چه توفیری میکنه

خدای مهربونم سیپورت