2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 146017 بازدید | 875 پست
چه ارتباطی در چه حدی به چه قیمتی بخاطر خودت یا بخاطر اون ایا الان امادگیشو داره؟ اول جواب اینارو پید ...

خودخواهی ؟ حس مادری سده خودخواهی ؟ چندین سال منتظر بوده دخترش بزرگ بشه ؟ 

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه از غصه و غم استارتر میگنولی کمتر کسی به اون دختر فکر میکنه

بله اون دخترم خیلی رنج کشیده درست میگی عزیزم منم میخوام به هر قیمتی شده براش جبران کنم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

وقتی نمیتونی نقشی تو زندگیش داشته باشی چرا میخوای والدی که داره بزرگش میکنه و الان پناهگاهش هست رو ه ...

والا من بعید میدونم اون عمو همچین نقش والد بازی کرده باشه 

فقط از حرص و کینه بچه ها رو گرفته 

داره ازدواج میکنه ولادت امام علی میره سرخونه زندگی خودش و مستقل میشه

نادر من دقیقا تو عروسی من برگشت ولی گاهی میگم کاش برنمیگشت چون واقعا بحران شدیدی در من شکل گرفت بدون اینکه کسی بفهمه و باعث شد تلاطم گذشتم برام زنده بشه و یکسال نتونم با زندگی که خودم خواستمش و ساختمش اخت بگیرم و طول کشید تا خودمو پیدا کنم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
یه چی بگم؟ من حس میکنم نشناخته اصلا. اون ایموجی رو فرستاده که بگه خب الان من با این عکس چه کنم؟ خودت ...

من فک میکنم شناخته.چون اگر نمیشناخت میپرسید که این عکسِ کیه نمیشناسم و ...

خدای مهربونم سیپورت