2777
2789
عنوان

خانم هاکی بیداره توروخدا بیاییدشوهرم تاحد مرگ منو کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 104 پست
من متعجبم چطور با گوشی تو سایته ولی به خانوادش زنگ نزده بیان دنبالش🥴حتی اگه راه دور هم بودن عقل می‌ ...

یه مامان مریض دازم پدرمم خداازمون گرفتع قلب مریض مادرم این موقع چی میشه اخه 

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

باید شجاعت داشته باشی.اگه پول اورژانس نداری،حتما زنگ بزن ۱۱۰که صورت جلسه بکنه.

اگه فلج بشی،کی به دادن میرسه؟

اگه پول نداری،وجایی برا رفتن هم نداری ،نباید بهش حرف می‌زدی.

تو شرایط الانت باید محکم باشی ونترسی،زنگ بزن پلیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگ انقدی منو اینجوری زده همه ی همسایه هامون بحال من بدبخت میسوزن من فقط ازناچاری سکوت کرذم هی کتک خرذم 

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
مدرک دارم رفته زن صیغه کرد مدرک شودازم تازه ازاون زن تموم کرده بودک باز خیانت شودیدم

صیغه مدرک نمیشه برات میگن خلاف شرع نکرده ولی کتک و از خونه بیرون انداختن چرا!به دردت میخوره به شرطی که ثبت بشه نامه پزشک قانونی استشهاد پلیس برای اینکه انداختت بیرون همین کتک نامه بگیری دیه براش میاد چوب میکنن تو استینش اگر پیگیری کنیا

چقدر بی درکی یا ادم وقتی به درجه ای از بی پناه بی کس برسه به نظرم میاد اینارو اینجا میگه چرخ فلک می ...

😭ممنونم خواهر هیچکس نمیتونه بدبختی ادم رو بفهمه جزاینک میخندن

چقدر بی درکی یا ادم وقتی به درجه ای از بی پناه بی کس برسه به نظرم میاد اینارو اینجا میگه چرخ فلک می ...

درست میگید مقصرمن بدبختم ک پای این ادم نمک نشناس عیلش مونذم هی کتک حالام اینجوری کرده اگ کمرم طوریش بشه چه خاکی میریژم

درست میگید مقصرمن بدبختم ک پای این ادم نمک نشناس عیلش مونذم هی کتک حالام اینجوری کرده اگ کمرم طوریش بشه چه خاکی میریژم