2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145526 بازدید | 875 پست

اسی یه سوال ولی ناراحت نشو فقط خیلی وقته تو ذهنمه

دلیل اینهمه نفرت خانواده همسرت مخصوصا عموی بچه ها ازشما چی بوده ؟ بحث ناموسی و خیانت اینا بوده؟

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتی مذهبی ام هس ...با دیدن این عکست احتمالا ذهنش رفته سمت بدگویی های عموش اینا 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

من داستانتو نمیدونم ولی یه چیزی رو خیلی خوب میدونم مادر ادم اگ بدترین ادم دنیا باشه هرچقدم بد باشه بازم مادره و هربچه ای از ته دل عاشقانه مادرشو دوس داره حتی اگ مادری نکرده باشه  شجاع باش بهش بگو مادرشی شاید واکنشش خوب نباشه اولش ولی درست میشه عشق مادر یه چیز دیگه اس ....

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
واقعا ؟😭

عه عزیزم غصه نخور شاید اصلا تاحالا عکست رو ندیده خو 

اینجوری تعجب کردهک مثلا چی عکس فرستادی بدون اینکه خودتو معرفی کنی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

این ایموجی یعنی برام مهم نیس ، یعنی یه جوری نامفهوم و اون چیزی که توی ذهنشه نیست ، بیتفاوت بودن

یا یه حس عصبی و اینکه زیاد خوشش نیومد 

دوستانی که ندیدن این 😑 ایموجی بود

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اسی یه سوال ولی ناراحت نشو فقط خیلی وقته تو ذهنمهدلیل اینهمه نفرت خانواده همسرت مخصوصا عموی بچه ها ا ...

نه عزیزم چون زن عموشون شدم و به زور طلاق گرفتم گفت داغ دیدن بچه هارو رو دلت میزارم طلاق نمیداد ممنوع الخروجش کردم مجبور شد واسه سفر خارج کشور 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

این ایموجی یعنی برام مهم نیس ، یعنی یه جوری نامفهوم و اون چیزی که توی ذهنشه نیست ، بیتفاوت بودنیا یه ...

خودم حس میکنم یعنی حرفی برای گفتن ندارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

گذاشتم عزیزم زود برداشتم میره تو نت ماندگار میشه

عشقم دلیل جداییت چی بود 

عموی عوضی بچه هاچی میگفت این وسط تعیین کرد ندیدن بچه ها رو

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
نه عزیزم چون زن عموشون شدم و به زور طلاق گرفتم گفت داغ دیدن بچه هارو رو دلت میزارم طلاق نمیداد ممنوع ...

مگه قیم بچه هابود؟ 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نه عزیزم چون زن عموشون شدم و به زور طلاق گرفتم گفت داغ دیدن بچه هارو رو دلت میزارم طلاق نمیداد ممنوع ...

اهان

یعنی پدربچه ها یا همون همسرت فوت کرده؟

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿