2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144663 بازدید | 875 پست
به نظرم میخواد باهاش حرف بزنی برای همین بلاکت نکرده یه پیام بلند بهش بده و توش از حست بهش بگو و اینک ...

میترسم عزیزم بلاکم کنه بخوره تو ذوقم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم عزیزم بلاکم کنه بخوره تو ذوقم

بلاکتم کنه حداقل حرفاتو خونده 

وکم کم بهش فکر میکنه 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مرسی عزیزم مطمئنید شما رو الان میشناسه؟چند ساله همو ندیدین؟

۱۷ ساله ندیدمش اونم منو ندیده فقط ی عکس ازم عمش نشونش داده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یه کار دیگه هم میتونی بکنی پاییزی جان 

آی دی نی نی سایتتو بخونه بفهمه چقدر به فکرش بودی همیشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
یه کار دیگه هم میتونی بکنی پاییزی جان آی دی نی نی سایتتو بخونه بفهمه چقدر به فکرش بودی همیشه

چجور بهش بدم ؟  از عموش خیلی بد گفتم تو تاپیکام بهش بر نخوره ؟

چجور بهش بدم ؟ از عموش خیلی بد گفتم تو تاپیکام بهش بر نخوره ؟

واقعیتا رو گفتی دیگه. 

اگه پیام دادی تو حرفات به این اشاره کن که شاید هر تصوری که از من تو ذهنت ساختن نقطه مقابل من باشه