2777
2789
عنوان

چرا همه تاپیک ها راجب شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست
ولی وقتی قول الکی میدن که بعد ازدواج اوکی میشم دختر گول میخوره مگر اینکه خیلی محکم و جاافتاده باشه ب ...

اره ولی بعضی رفتار های ناهنجار رو میبینن چشم پوشی میکنن بعدا میگن شانس نداریم درصورتی که فکر ش رو باید به کار بندازه مثلا پسره اعتیاد داره دختره میگه درست میشه پسره دختر بازه دختره میگه درست میشه دخالت مادر پسره رو میبینه میگه درست میشه خوب اینارو نباید نادیده گرفت واینکه حتما باید مشاوره پیش از ازدواج برن همگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی بعضی رفتار های ناهنجار رو میبینن چشم پوشی میکنن بعدا میگن شانس نداریم درصورتی که فکر ش رو با ...

مشاور اره خوبه ولی الان خود من میدیدم رلم همش بهم میگه مواظب خودت باش اگه بهت تجاوز بشه من همه چیو میذارم کنار و میرم حواستو خیلی جمع کن شب اول عروسی مادرم اگه خاست پارچه ببینه با آزمایش ازت خاستن باید انجام بدی بعد خیلی عاشقم بود خیلییی ولی دیدم تو این مسئله نمیتونه تصمیم بگیره عقلش نمیرسه ولش کردم رفتم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
نه ولی خوب بعد از ازدواج فشار اقتصادی و خرج های زندگی و خستگی به آقایان این اجازه را نمیده که مثل قب ...

😔 یعنی فشار اقتصادی اونقدر که دل زنشون رو بشکنن بی احترامی کنن؟

ببین تصمیم درست گرفتی آدم نباید احساس جای منطقش رو بگیره

اره خیلی عذاب کشیدم تا تونستم ولش کنم دوسال زمان برد چون هر بار مانعم میشد بعد من میگفتم دلش میشکنه و اینا بعد می‌گفت الان ول کن بعدا شاید مامانم دخالت نکرد 😐 دیگه پورو شده بود یبار واقعا ترسیدم اسنپ سوار شم از بس میترسیدم چیزیم شه بعد این ازم جدا شه آخرش سرعقل اومدم 🤣

اره خیلی عذاب کشیدم تا تونستم ولش کنم دوسال زمان برد چون هر بار مانعم میشد بعد من میگفتم دلش میشکنه ...

خدارو شکر جلو ضرر از هرجا بگیری منفعتی کاش همه مردم قبل ازدواج سر عقل بیان نرن تو زندگی هزاران عذاب و یه بچه بیگناه بندازن وسط

😔 یعنی فشار اقتصادی اونقدر که دل زنشون رو بشکنن بی احترامی کنن؟

بحث دل شکستن نیست بحث اینه که مردی که ۶ صبح میره ۷ عصر میاد دیگه نایی نداره وگرنه اونا هم دلشون اینطور نمیخواد