2777
2789

مامانم کلا درمورد کار خونه خیلی تنبله،تا مجرد بودم همه کارا رو من میکردم،بعد از ازدواج گندش دراومد،بابامم بشدت خوش خوراکه،اوایل بارداریم خیلی خیلی بی حال بودم طوریکه توان هیچ کاری نداشتم،چند بار منو دعوت کردن ولی چطوریش جالبه،روز اول رفتم دیدم بابام دستکش و مرغ خریده،گفت ظرفا رو بشور نهارم بذار😑منتم میذاشتم که دعوتت کردیم😑 دیگه نرفتم خونشون،یطوری فشارم می‌افتاد که رنگم مثل زردچوبه میشد ولی انگار نه انگار 😑کارای خودمو شوهرم میکرد بعد اینا منو میکشوندن کار میکشیدن😑بارداری اولمم مامانم زنگ میزد بیا بشین مغازه من برم بازار جنس بگیرم،اون وقتم نمی‌تونستم بشینم،این در حالیه که داداشم تو خونه بیکار نشسته بود😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خانواده عجیبی🙄🙄🙄

جای همه باهم عوض شده ،😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
یعنی اون دستکش خریدن بابام برام فحش بود رسما

هوم حق داری 😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

تاپیک قبلیت که با خواهر شوهرات دعوات شد رو هم خوندم ،خیلی خوب جوابشونو دادی و از حقت دفاع کردی اینجا هم در برابر خانوادت همونجوری جوابشونو بده ،نوکر زر خرید بقیه که نیستی ازدواج کردی که خانواده خودتو داشته باشی نه اینکه وظیفه ساپورت خانواده خودت و شوهر بیفته گردنت