2777
2789
عنوان

اکسم برگشته😍بنظرتون چه رفتارایی نظرشو راجب ازدواج مثبت میکنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
😂😂😂همینجوری رک بگم؟😁مرسی عزیزم ممنون از نظرت،درسته منطقی حرف زدیم ولی خوب فعلا منتظرم که خودش حر ...

اره دیگه بگو تو ۳۸ سالگی هم میخوای بگی بزار زمان بگذره .

ببین اگه میخوای هم نگو فقط رفتارتو خوب کن چون عملی بیشتر تاثیر داره تا حرفی .رو مخش راه نرو خودتو خلاصه ی ملکه نشون بده ک اون عجله کنه ن تو

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره دیگه بگو تو ۳۸ سالگی هم میخوای بگی بزار زمان بگذره .ببین اگه میخوای هم نگو فقط رفتارتو خوب کن چو ...

اره رفتارمو یکم متعادل کردم قبلا زیادی رک بودم دعوا میکردم الان صبور تر شدم،ظاهر و پوششمم خیلی عوض کردم،خودمو مشغول نشون میدم که فکر نکنه مثل قدیم وابستشم،از دلتنگی میمیرم ولی بهش هیچی نمیگم🫢مرسی که راهنمایی کردی❤️برام دعا کن🙏🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رفتارمو یکم متعادل کردم قبلا زیادی رک بودم دعوا میکردم الان صبور تر شدم،ظاهر و پوششمم خیلی عوض ک ...

افرین همینه .

خواهش میکنم .

ایشالا ک میگرتت😂

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
😂😂مرسی گلمپس درست میرم جلو🤭🙏🌷

خواهش میکنم .😘

اره دیگه ایشالا ک تهش قشنگه