اگه بفهمين شوهرتون از قبل ازدواج با شما يك بچه نامشروع داره و بچه هم گذاشته پرورشگاه چيكار ميكنيد ؟ و تازه شما متوجه بشين و شوهرتون اصلا به شما نگفته باشه
نمیتونم زندگیمو با همچین ادم بی وجدان و بی مسولیتی ادامه بدم. از کجا معلوم من و بچه هامم همینجوری ول نکنه و بره. چطور تونسته ولی پاره تنشو ول کنه اخه حیوانه این مرد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
موقعیت افتضاحیه تا ازش بچه دار نشده طلاق ... همچین مردی لایق زتدگی نیست
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده