2777
2789

یه کاربری هست میگن شما هر شب میرید عشقو حال اینا حتما رسیدگی کنید من کجا میرم که خودم خبر ندارم و یه موضوعه دیگه این هست که مشخص کنند خونه مخصوص من کجاست که میگن باید برم خونه مخصوصم اینارو مشخص کنید لطفا که خودمم نمیدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ترس تعلیقی هم تاپیکاشو بسنه یجوری بگیید مشخص کنه که من کجا میرم جام کجاست

روی کامنتشون نی نی یار رو تگ کنید 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

سلام.بفرمایید عزیزم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
سلام.بفرمایید عزیزم

سلام خوب هستین عزیزم من یه بحثی با یه کاربری داشتم و هیچ فحش بدی هم ندادم ولی ایشون میگن شما برو خونه مخصوصت جن... خونه و اینکه میگن من میرم شبا عشقو حال میکنم و اینو مشخص کنید براشون من کجا میرم عشقو حال شبا که خودم خبر ندارم و تاپیک راجب مردای سایت زدن و مشکوک بودن 

سلام خوب هستین عزیزم من یه بحثی با یه کاربری داشتم و هیچ فحش بدی هم ندادم ولی ایشون میگن شما برو خون ...

لینک رو برام بفرستید تا رسیدگی کنم 

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
https://www.ninisite.com/discussion/topic/15226479/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8 ...

عزیزم تاپیک تعطیل شده؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15226479/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8 ...

/

صفحه چندم هست توهین ایشون؟

عزیزم تاپیک تعطیل شده؟

کاش تعطیل نشده بود تا کامنت ایشون رو هم میدیدید

ایشون کاملا دچار انحرافات جنسی دارن به راحتی به من گفتن صافت سک... دارید با اقایون درحالی که موضوع تاپیک من هیچ انحراف جنسی ای نداشت . ممنون میشم اگر دوطرفه قضیه رو حل کنید . داخل تاپیک بارها تگتون کردم.