2777
2789
کاش تعطیل نشده بود تا کامنت ایشون رو هم میدیدیدایشون کاملا دچار انحرافات جنسی دارن به راحتی به من گف ...

دختر گل چرا الکی دروغ میگی؟

من گفتم صافت سانشاین که اگه سرچم کنی میفهمی یعنی خورشید درخشان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر گل چرا الکی دروغ میگی؟من گفتم صافت سانشاین که اگه سرچم کنی میفهمی یعنی خورشید درخشان

😂😂😂 جالب شد. خوب جمعش میکنی افرین.

دیگه ام بنظرم چیزی نگو اوضاعتو از این بدتر نکن. قضاوت رو بزار پای نینی یار ها.

صفحه اخر هستن ولی از اول تا الان دارن عقده ای و چندتا فحش رکیک دیگه که ناموسی بودنو پاک کردن و همینا ...

میدونی چیه؟ تعلیقی کاربری مهم نیست نهایت ادم با ی خط دیگه میاد

ولی دروغ تو حق الناسیه که اون دنیا اگر به خدا اعتقاد داری یقتو میگیره ، اطلاع داری که؟

@niniyar_2    

اگه یجوری موضوع حل کنید ممنون میشم چون تو ۲۵ سال عمرم تاحالا کسی بهم فحش ناموسی نداده و بهم تهمت جنسی نزده با یه حرفی که گفتم 

علنی تاپیک نزنید و مردارو جمع نکتید بهشون رو ندید 

شما هم حرف درستی نزدی همون اول ک نوشتی دنبال جلب توجهی...

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
کاش تعطیل نشده بود تا کامنت ایشون رو هم میدیدیدایشون کاملا دچار انحرافات جنسی دارن به راحتی به من گف ...

سلام.چک کردم.متاسفانه پستهای توهین ها رو جفتتون پاک کردید.لطفا بحث رو ادامه ندید چون مجبور میشم جفتتون رو تعلیق کنم.ممنونم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
میدونی چیه؟ تعلیقی کاربری مهم نیست نهایت ادم با ی خط دیگه میادولی دروغ تو حق الناسیه که اون دنیا اگر ...

حق الناس خودم میدونم ولی من چه هیزم تری به تو فروختم که تهمت و فحش ناموسی به پدر فوت شدم دادین؟

این کاره درستیه؟نکن دختر گل دوبرابر تو سن دارم پشت مرده بد نگو 

@niniyar_2 اگه یجوری موضوع حل کنید ممنون میشم چون تو ۲۵ سال عمرم تاحالا کسی بهم فحش ناموسی نداده و ...

.چک کردم.متاسفانه پستهای توهین ها رو جفتتون پاک کردید.لطفا بحث رو ادامه ندید چون مجبور میشم جفتتون رو تعلیق کنم.ممنونم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
سلام.چک کردم.متاسفانه پستهای توهین ها رو جفتتون پاک کردید.لطفا بحث رو ادامه ندید چون مجبور میشم جفتت ...

تعلیق کنید من ترجیح میدم برم تا یکی بیاد تمام حرفه کاریمو زیر سوال ببره و پدر مرحوممو فحش بدن

.چک کردم.متاسفانه پستهای توهین ها رو جفتتون پاک کردید.لطفا بحث رو ادامه ندید چون مجبور میشم جفتتون ر ...

اخه اصلا پستهارو که نمیشه پاک کرد نینی یار جان وقتی روش کسی ریپ بزنه.

احتمالا هنوزم هست

لطفا چک کنید اگر موجوده پستها.