2777
2789
تعلیق کنید من ترجیح میدم برم تا یکی بیاد تمام حرفه کاریمو زیر سوال ببره و پدر مرحوممو فحش بدن

عزیزم شما اولین پست توهین رو شروع کردی و نوشتی میخواد بگه گوگولی هست که مردها بهش توجه کنن

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما اولین پست توهین رو شروع کردی و نوشتی میخواد بگه گوگولی هست که مردها بهش توجه کنن

همه گفتن و منم نظرمو گفتم ولی نه به پدرش فش دادم نه مادرش نه هیچ چیزه دیگه ای 

اگه مشکل همینه تعلیقم کنید بهتر  که یه شبه یه نفر که نمیشناسمش همچین توهین بزرگی بکنه

عههه؟؟حالا میگی نگفتممم؟وقتی فهمیدی تگش کردم همشو پاک کردی که بگی نگفتم حیف شات نگرفتم

محض اطلاعت پستی که ریپ بخوره دیگه پاک نمیشه

پستای منم همرو شما ریپ زدی و جواب دادی

پس نمیتونستم پاکش کنم!

کافیه بنظرم،به اندازه کافی دفاع کردی.

همه گفتن و منم نظرمو گفتم ولی نه به پدرش فش دادم نه مادرش نه هیچ چیزه دیگه ای اگه مشکل همینه تعلیقم ...

لطفا همین الان به ایشون بگید اگر کامنتی از فحش من به پدرشون موجوده شات بگیرن بفرستن 

چون روی کامنتی که کسی ریپ بزنه نمیتونم پاکش کنم خودتون درجریانید.

و قطعا اگر من به پدر ایشون فحش داده باشم ایشون ساکت نمیشینه و جواب میده ، در نتیجه اگر همچین چیزی گفته باشم کامنتش موجوده ، لطفا بهش بگید برای اثبات شات بفرسته و اگر شاتی موجود نیست و داره دروغ میگه لطفا هرچی زودتر تعلیقش کنید چون بیشتر از این توهین کردن و تهمت زدن جایز نیست. @niniyar_2    

محض اطلاعت پستی که ریپ بخوره دیگه پاک نمیشهپستای منم همرو شما ریپ زدی و جواب دادیپس نمیتونستم پاکش ک ...

پستو گذاشتی پاک کردی 😂ایکاش شات میگرفتم میذاشتم دیگه نمیگفتی نکردم نگفتم