2777
2789

امتحانامو ری.دم سر این خاب همش خابم میاد شبا ۱۰میخابم صبحا ۱۲ بیدار میشم 😭عصرا هم باز ۵میخابم ۹بیدار میشم

چیکار کنیم من اینجوری پیش برم کنکورمو خراب میکنم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویتامین دی.  ول وومن.  قرص اهن.  بعدش قهوه 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تا نخوای نمیشه

از همین حالا جلوی تنبلی وجودت وایستا

یه شاگرد دارم البته یک برادر دیگه هم داره تو همین مدرسه

خیلی شیک هفته ای یه روز میاد مدرسه 

روزهایی که میاد هم دیر میاد

مامان خانمش خیلی جدی میگه خواب موندم بیدار شدم دیدم دیگه دیره بیارمش 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت