2777
2789
عنوان

اغوا کردن مَرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 70 پست
چجوری لوس کنه

همون اروم حرف زدن،سرشو کج کنه لبخند ملیح بزنه،گاهی توحرف زدنا لباشو قنچه کنه عین بچها بگه دلم تنگ شده بود برات،وخیلی نه یکم زیادش بد میشه حال بهم زنه ،بیشتر به حرفهای طرف گوش بده وزیاد حرف نزنه وبگه هرچی توبگی هرچی توبخای ،انگشت کوچیکه راجلوببر وبگو اشتی اشتی فردا بریم توکشتی تمام

از راه منطق رفته میخواد کش پیدا نکنه خیر سرش ناز کنه بلد نیست چجوری ناز کنه

دیگه دختر بلد نباشه ناز کنه ،چکار بلده؟ 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توهین ب خانواده و یا حرف زدن با پسر دیگه

هیچکدوم اخلاق گند داره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

همون اروم حرف زدن،سرشو کج کنه لبخند ملیح بزنه،گاهی توحرف زدنا لباشو قنچه کنه عین بچها بگه دلم تنگ شد ...

ایشالا بگیره پسره خیلی سفت و جدیه دیگ اینبار

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دیگه دختر بلد نباشه ناز کنه ،چکار بلده؟

دور از جون پاچه بگیره

به نظرم بکشونش خونه خالی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وادامه ماجرا 🤭مثلا بگه دلم هیلی تنگ شده برات بیا بریم خونمون

شرایطش نیست 

دور از جون پاچه بگیره

چرا شما دخترای امروز انقد ،مردونه دارید رفتار میکنید!!؟ ی کم آرامش ، ی کم لطافت و ظرافت آرام بکجا چنین شتابان ؟؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
هیچکدوم اخلاق گند داره

فوشی چیزی داد .

خب اینکه اخلاقش گنده دیگه برا چی میخواد مخشو بزنه ک باهاش بمونه ک بر.ینه تو اعصاب دوتاشون .یا اگر میخواد اخلاقشو درست کنه میتونه بره بهش قول و بده و بگه ک سعی میکنه ک این کارو نکنه دیگه و گریه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
فک کنم مرده دوسش داره وگرنه نمیومد

فعلا ک گند زده

چرا شما دخترای امروز انقد ،مردونه دارید رفتار میکنید!!؟ ی کم آرامش ، ی کم لطافت و ظرافت آرام بکجا چن ...

الان دیدم آقایی 

چیکار کنه یه دختر تحت تاثیر قرار میگیرید شدید 

فوشی چیزی داد .خب اینکه اخلاقش گنده دیگه برا چی میخواد مخشو بزنه ک باهاش بمونه ک بر.ینه تو اعصاب دوت ...

دوسش داره ولی اخلاقش گنده خاکبرسر

باهاش صحبت کن تو ک اینطوری برا برگشتن دنبال راه حل براشی راهنماییش کن برا اخلاقش  اخلاقشو درست کنع مردع هم برمیگرده مشکل اصلی اخلاقشه اگه ایندفعه برگردونش هم با این اخلاق گندی ک تو میگی دیگه بازم میره .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
باهاش صحبت کن تو ک اینطوری برا برگشتن دنبال راه حل براشی راهنماییش کن برا اخلاقش اخلاقشو درست کنع م ...

چقدر بگیم هم دوسش دارم هم اخلاقش دست خودش نیست پسره هم دوسش داره ولی خسته شده