2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کافئین رو کااامل حذف کن

سردی کم بخور اگرم میخوری با مصلحش بخور

عرقیجات آرامبخش بخور

از همه مهم‌تر اینه که باور کنی این حالات تلقین روحیه یعنی چی؟ یعنی اینکه تو اوج حال بدت بگو قرار نیست برام اتفاقی بیوفته مگه دفعه‌های قبلی چیزی شد؟ بخدا اگه باور کنی اینا تلقین ذهنته پانیکو شکست میدی

حتما یادت باشه کافئین رو حذف کن

کافئین رو کااامل حذف کنسردی کم بخور اگرم میخوری با مصلحش بخورعرقیجات آرامبخش بخوراز همه مهم‌تر اینه ...

تو روز اوکی بودم میگفتم‌ چیزیپ نمیشه

الان تا چشام بستهدمیشه میگم دیگ تمومه

واقعااا انگار دارم میرم دیگ

خدانکنخنمیخوام‌بخوابم مامانمم بیدارشده میگ باید بخوابی

عزیزم من باردارم بعضی وقتا میشم دیشبم پنیک شدم کنترل کن اون لحضه تنفس دم بازدم دم بازدم یکم برو تو تراس نفس،عمیق بکش بزار سردت شه 

من رفتم طب سنتی برای مشکلات دیگم

راستشو پانیکو به دکترم نگفتم

ولی وقتی مشکلاتم رو به بهبود رفت دیگه حمله بهم دست نداد

مشکلاتم ایناس.تیروویید . تنبلی تخمدان.چربی خون.کمخونی

الان کامل درمان نشدن ولی دیییییگه حمله بهم دست نداده یکساله

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دارم سکتهدمیکنمهرپی امشب خوابم میاد ببرع دست و پا میزنم بیدار شم

من خیلی وقته اینجوری ام

حدود یکساله

به قول تو خوابم میادا ولی وحشت دارم بخابم،،،تو هم این حسو داری وقتی بیدار میشی حس میکنی یکی تو اتاقته؟ و میخای بمیری؟