یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چقدر بگیم هم دوسش دارم هم اخلاقش دست خودش نیست پسره هم دوسش داره ولی خسته شده
پس راهی نیست دیگه بگو بین کات کردن و عوض کردن اخلاقت یکیرو انتخاب کن .این رابطه ک تو میگی اصلا رابطه ی سالمی نیست رابطه ای ک دوطرف دارن عذاب میکشن ولی همو دوست دارن یا باید دوتاشون سعی کنن درست شن یا اینکه دیگه تمام .ینی چی ینی میگخواد هم اخلاق گندشو ادامه بده هم ربطرو تا دوطرف پیربشن
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اها خب پس دختر خوب یا اخلاقتو درست کن یا شخصی ک دوس داری رو از دست میدی
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بگو خدایی دعات میکنه وضع خرابه جنسی هم نگو گفتم ک امکانش نیست
آخه ناز و ادا اطفاره بسته به گندی که زده فرق میکنه ،ی گندی با دو تا فشار ل ب به گونه علی آقا حله ،یکی باید مظلوم نمایی کنه و سر پایین انداختن ، ممکنه با اقرار و شکر خوردم علی جان ، حل بشه
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن