2777
2789
عنوان

اغوا کردن مَرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 70 پست
جاذبه جنسی واسه فیلما و رماناست.....وقتی مقصره نمیشه شاد و خرم و طلبکار بره ک

هیچکدوم نیست حقیقتا میخواد کش پیدا نکنه دیگ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا همون خراب کاریشو میگفم بگو درچ حد بود تا ببینم با این چیزا حل میشه یا ن

درحدی که پسره میگه بیا تموم کنیم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بزنه به سلیطه بازی

نه صد در صد مقصره نمیشه

فقط می‌دونم هر چی. بیشتر توضیح بده و معذرت خواهی کنه پسره بدتر دور بر میدارهالبته همه مث هم نیستن

نمیخواد معذرت خواهی کنه دیگ میخواد بزنه به در ناز و.. کش پیدا نکنه تموم بشه مشکل اینه چجوری ناز و کنه

ببین اصلا قرار کنسل کنه و نیاد بیرون از خونه!!!یهووووووی مثلا مریض بشه تب کنه 😇😇😇

این بیرونم با هزار دوز و کلک چیده پسره پشت گوشی خیلی سفته حضوری میشه نرمش کرد

درحدی که پسره میگه بیا تموم کنیم

بابا منظورم اشتباه دخترس .درحد خیانت و ایناس

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
دستشو بگیره سعی کنه بغلش کنه من همیشه اینطوری طرف مقابلم و اروم میکنم

میگم انجام بده 

آره

خب با ی معذرت خواهی و ی قبول اشتباه کاری که انجام شده ،بره به استقبال طرف ،و قول بده دیگه تکرار نکنه درست میشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بابا منظورم اشتباه دخترس .درحد خیانت و ایناس

نه باباااا

خب با ی معذرت خواهی و ی قبول اشتباه کاری که انجام شده ،بره به استقبال طرف ،و قول بده دیگه تکرار نکنه ...

از راه منطق رفته میخواد کش پیدا نکنه خیر سرش ناز کنه بلد نیست چجوری ناز کنه

نه باباااا

توهین ب خانواده و یا حرف زدن با پسر دیگه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.