2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارجحیت با مرد بودن ک نیست عزیزم ارجیحت به سنه مادرشوهر با پدر شوهر فرقی نداره ک گارد بگیریم اونم بزر ...

آخه بخدا مادرشوهرش اینو یجور پیروزی میدونن که یعنی حساب کار دست عروس بیاد همین لبخندی که میگه زده یعنی چی من همیشه تو ماشین میرفتم عقب میگفتم مادرشوهرم بشینه جلو یه بار می‌خواستیم بریم جایی من از تو پارکینگ نشستم جلو بچم هم بغلم خواب بود هوا هم سرد بود رفتیم دنبال مادرشوهرم سرکوچشون منتظر بودیم اومد دید بچه بغلم خوابه زد به شیشه که یعنی در باز کنم برم عقب فکر کن تو سرما بچه خواب پاشم برم عقب که اون بیاد جلو منم از اون به بعد گفتم لعنت بر من اگه برم عقب حالا که این شده توقع که حتی یه بار هم نباید جلو بشینم

این کارش که یهو رفته بدون ما جلو نشسته بده وگرنه بله درسته منم نمیشتم که پدرشوهرم میشست بارها هم نشس ...

مادرشوهرم ۵تا پسر داره همه ماشین داره من ۲۴ساله عروسشم هرگز جلو ننشسته ،اون هفته برااولین بار ازترس اینکه جانمونه برا رفتن به مراسم رفت جلو در ن

شست جلو بعد منو پدرشوهرم رسیدیم بدبخت با سر اومد بیرون عقب نشسن منم کنارش نشستم ،هرمردی بیاد من جلو رو خالی میکنم بره بشینه .فقط مردا

حالا من ی چیز بگم

یبار شوهرم بی حوصله بود سر ی اتفاق، زنگ زدم مادرشوهرم گفتم یکم باهاش صحبت کن حالش خوب نیست شما مادرشی خیلی حرفات براش ارزش داره

گفت اوکی

فرداش مادرشوهرم زنگ زده به من میگه حالش بهتره؟گفتم خداروشکر برگشته میگه آخه من باهاش قهر بودم میدونی رو من خیلی حساسه من باهاش بد باشم اونم بهم میریزه و با تو بدخلق میشه ولی حالا باهاش آشتی کردم

ینی منو میگیییی😐😐😐

گفتم آررره مامان جون خیلی کار خوبی کردین شما واقعا تاثیر زیادی روش دارید

خوب اون عقلش کنه شما هم باید مثل اون باشید

خود مادرشوهرم با افتخار این کار دخترش تعریف می‌کنه و اینو یه دستاورد مهم می‌دونه بعدشم دلیلش که جلو می‌شینم الان تو یکی از کامنتا گفتم بخونش

عزیزم اگه همه با هم باشن پدرشوهر میره جلو‌دو تا اقایون جلو دوتا خانوما پشت یا بخاطر سنشون که از همه ...

فدای سرت عزیزم

بذار حس کنه اون برنده شده اصلا نقطه ضعف نشون نده و حساس نشو محل نده تا کم کم بیخیال شه

کلا میخای آرامش داشته باشی اینطور مسائل برات فاقد اهمیت باشه وگرنه فقط خودت نابود میشه و بقیه لذت میبرن

عزیزم اگه بحث احترام بود الان مادرشوهرم باید میذاشت همسر خودش بشینه

درسته بله . درست ترش این بود . ولی به هر حال هر کسی با رفتار خودش شخصیت خودشو نشون میده . شما به احترام پدرشوهرتم که شده عقب می نشستی وایه شما فرقی نمیکنه . ولی واسه مادرشوهرت بد میشه.  

اصلا به روی خودت نیار . دفعه ی بعد هم خودت تعارف و اصرار کن جلو بشینه . این طوری بهش نشون میدی حتی اگه قصد ناراحت کردن تو رو هم داشته نتونسته . چون بلاخره تو بهش می گفتی جلو بشین 

کاریش ندارم اما هرگز حلالش نمی کنم بابت حرفش واگذارشده می کنم به بالا سری

عزیزم من نمیدونم برای شما چه اتفاقی افتاده و معذرت میخوام و امیدوارم غم نبینید اما شما خیلی به من و خانوادم توهین کردی