2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عروس پشت سر بگه که مهم نیست باید جلو رو بگه ..بگه و متقابلا نتیجه شم ببینه

خب می‌دونی اوایل عروس رودربایستی داره نمیتونه بگه ولی به مرور زمان مادرشوهرهای عزیز یه جوری رفتار میکنن که عروسی که اوایل حتی صداش هم کسی نمیشنید هر چی دلش میخواد میگه که به نظرم مقصرش خود خانواده شوهره چون اون عروس بنده خدا اوایل همیشه با احترام رفتار می‌کنه ولی به مرور زمان میبینن احترام نمی‌فهمم مثل خودشون میشه استارتر هم چند سال دیگه قشنگ به مادرشوهرش میفهمونه لبخند پیروزی که زده یعنی چی

چه جالبمنکه اصلا روم نمیشه با پدر و مادر همسرم که هستیم برم جلو بشینمچجوری پشت کنم بهشون آخه اونا بز ...

عزیزم اگه همه با هم باشن پدرشوهر میره جلو‌دو تا اقایون جلو دوتا خانوما پشت یا بخاطر سنشون که از همه ما بزرگترن میرن جلو .. و خیلی وقتا خودشون میگن نه جای زن و شوهر کنار همه .. اما متاسفانه برای من نگفت کسی

نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

اینو کی گفته،هرجا ودرمقابل هر کسی ادب نگه داریم انعکاسش به خودمون برمیگرده،یادمون باشه قراره یه روزی مادر شیم،یه روزی مادرشوهر و....کائنات همه چی رو برمیگردونه

عزیزم اگه بحث احترام بود الان مادرشوهرم باید میذاشت همسر خودش بشینه

عقب نشستی با پدر شوهرت پچ پچ میکردی الکی میخندیدی  دیگه مادر شوهرت نمیره جلو🤣😅

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
خب می‌دونی اوایل عروس رودربایستی داره نمیتونه بگه ولی به مرور زمان مادرشوهرهای عزیز یه جوری رفتار می ...

بله خب اگه خونواده ی شوهر بخوان نامردی کنن یا کرم بریزن که کینه میشه و کم کم میشه همینی که شما میگی ولی اگه مشکل محدود به همین چیزای ریز باشه نه اینا نمیتونه ا‌ون کارو بکنه