2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی آرزوی منو داری زندگی میکنی؟ 🥲

توام میتونی آرزو هاتو خاطره کنی

فقط تا آخرین لحظه امیدوار بمون و بدون تموم تفریحاتی که ازشون گذشتی ۱۰ برابر بهترش میاد برات بعد کنکور

painting is real love سابق.                                               
توام میتونی آرزو هاتو خاطره کنیفقط تا آخرین لحظه امیدوار بمون و بدون تموم تفریحاتی که ازشون گذشتی ۱۰ ...

میشه بپرسم چه رشته ای میخونید؟ 

من الان تقریبا دهم و نصف دوزادهم رو بستم مشاورم دی ماه رو برای مرور گذاشته بنظرت مرور کنم یا برم یازدهم رو پیشروی کنم؟ 

بعد یسوال دیگ تو فرهنگیان شماره پدر و مادرارو هم چک میکنن؟ 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

میشه بپرسم چه رشته ای میخونید؟ من الان تقریبا دهم و نصف دوزادهم رو بستم مشاورم دی ماه رو برای مرور گ ...

من اولويت اولم ادبیات فارسی بود همونم آوردمبه مشاورت اعتماد کن اگه سابقه بالایی داره و دلسوزه

مرور از خوندن مطالب جدید بهتره

یازدهم پایه آسونیه میتونی جمع کنی

والا فک نکنم شماره پدرمادر چک کنن

اما اگه خیلی آدم آزادی خواهی هستی و دوس داری هرطور میخوای لباس بپوشی اینجا مناسبت نیس

بستگی داره کدوم شهر باشی

نثلا مشهد به شدتتت سختگیره تو این مسائل‌ 

اما دانشگاه ما بجنورد و به اون صورت سختگیری نیس

من اولويت اولم ادبیات فارسی بود همونم آوردمبه مشاورت اعتماد کن اگه سابقه بالایی داره و دلسوزهمرور از ...

مرسی عزیزم چون یکم استرس داشتم گفتم ازت بپرسم

منظورت از این جا دانشگاهه؟ چهار سالو میشه رعایت کرد

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

مرسی عزیزم چون یکم استرس داشتم گفتم ازت بپرسممنظورت از این جا دانشگاهه؟ چهار سالو میشه رعایت کرد

قربونت

آره دانشگاه

اگه اوکی ای که هیچی