2777
2789
عنوان

حمام نوزاد هر چند روز یکبار ❓️

76 بازدید | 6 پست

مامان های عزیز، پسر من روز ۱۶ ، نافش افتاد. الان دو روز از افتادن، گذشته.

نافش خونریزی نداره، ولی اگه یخورده به پارچه مثلا گیر کنه، ممکنه خونی بشه.

بنظرتون، فردا میتونم ببرمش حمام یا زوده؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نافش که تعریف کردی کاملا طبیعیه . یعنی بچه رو کلا نبردی حموم تا حالا ؟

چرا ، مامان بزرگش، روز اول بردش، دور نافش یه پلاستیک گذاشت که آب نره. دوباره بعد از ۱۲ روز بردش حمام ولی اون موقع هنوز نافش نیوفتاده بود. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا ، مامان بزرگش، روز اول بردش، دور نافش یه پلاستیک گذاشت که آب نره. دوباره بعد از ۱۲ روز بردش حمام ...

چه جالب . بر عکس دکتر به من گفت حمام برای ناف نوزاد خیلی هم خوبه فقط بعد که میومدیم بیرون با گاز استریل خشک میکردیم بچه های من فصل بهار دنیا اومدن هر سه چهار روز یه بار یه حموم سبک میبردیم . به هر حال از نظر نافش همه چیز طبیعیه راحت میتونی ببری حموم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چه جالب . بر عکس دکتر به من گفت حمام برای ناف نوزاد خیلی هم خوبه فقط بعد که میومدیم بیرون با گاز است ...

مرسی عزیزم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40