2777
2789

من ۲۱ سالمه پارسال دکتر بهم گفت خیلی زوده بزار ۲۵ سال به بالا برو و اینکه بهم گفت بچه دار بشی احتمالا دوباره نمره چشماتون ممکنه برگرده گفت سعی کنید بچه دار شدین مثلاً توی سن ۲۵ به بالا خوبه ولی عروسمون ۲۱ سالگی رفت الآنم خیلی راضیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان چندسالتونه؟ راضی هستید؟

الان والا نزدیک ۲۳

هنوز یه سال از عملم نگذشته

۱۶ بهمن عمل کردم

اره خیلی راضیم عزیزم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
من ۲۱ سالمه پارسال دکتر بهم گفت خیلی زوده بزار ۲۵ سال به بالا برو و اینکه بهم گفت بچه دار بشی احتمال ...

ادم دوست داره از دوران مجردیش لذت ببره بعد بچه داری میخوام چیکار😕

الان والا نزدیک ۲۳هنوز یه سال از عملم نگذشته۱۶ بهمن عمل کردماره خیلی راضیم عزیزم

خداروشکر من از دکترم پرسیده بودم که اگه نمرم دوباره برگشت میشه عمل کرد دکتر گفت آره ولی باز میترسم زود عمل کنم