2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه منو هم راهنمایی کنید؟من هیچی بلد نیستم چیکار باید کنم؟ شما چیکارا کردین تو این مسیر؟

با کمال میل عزیزم💙 

اولین قدم یه دوره آموزشی از آقای کلاته گرفتم 

اونجا کاملا اینستاگرام رو یاد گرفتم 

یه رزومه درست کردم و رفتم توی سایت های جابینجا و جاب ویژن رزومه ام رو برای کارفرما ها فرستادم 

یه مدت گذشت توی تیم مریم مبارکی استخدام شدم 

نکته مهم اینه اگه دوره و آموزش نمی‌دیدم هیچ جا نمی‌تونستم کار کنم 

عزیزم توروخدا بگو من عربیم صفر تو ۲ روز میتونم جمعش کنم چیا بخونم استرس دارم میمرم فقط لغات بخونم خو ...

لغات ک کمه

نهایت ۲ بگیری از لغات 

ترجمه بخون ، سوالات‌پرتکرار چند سال‌گذشته که خیلی میاد

نمونه‌سوال حل کن دستت بیاد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیزم بنظرت میرسم ??منی که صفرم میتونم بالای ۱۰ بگیرم

اره عزیزم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خیلی سخته اصلا نمیدونم چیکار کنم فردا چند تا درس بخونم و پس فردا چند تا این دوروز چیکار کنم?

بشین از ترجمه ها

تمارین 

جا خالی

همه اینارو بخون

یعد مسلط شدی نمونه سوال بزن

با کمال میل عزیزم💙 اولین قدم یه دوره آموزشی از آقای کلاته گرفتم اونجا کاملا اینستاگرام رو یاد گرفتم ...

خیلی ممنونم از لطفتون❤️

حقیقتا من بهمن میرم دانشگاه و از طرفی شغل ندارم گفتم یه کاری در کنار درس انجام بدم که بتونم برای شهریه دانشگاه به خانواده کمک کنم و در کنارش بلاخره یکم پول داشته باشم❤️