2777
2789
متأسفانه علمای اینجا اطلاعاتشون از گوگل و ویکی پدیاست انتظار بیشتری ندارم

آره این چرت و پرتای انتقال از شیر آب و حوله و حمام و لیزر و..‌ از گوگل اومده هیچ متخصص پوستی اینا رو تایید نمیکنه و اصلا ربطی به تخصص زنان هم نداره که مراجعه کنن به زنان و بعد بگن زنان اینو گفته زنان اونو گفته

کاش میشد بشی🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر ویروسی یه نیمه عمر داره شاید بعد دوساعت آره زنده نمونن ولی با تماس آنی ممکنه انتقال پیدا کنه در ...

خیلی از ویروسا با تماس با بعضی از سطوح در ثانیه اول کشته میشن بعد شما میگی ۲ ساعت؟

کاش میشد بشی🖤💔
آره این چرت و پرتای انتقال از شیر آب و حوله و حمام و لیزر و..‌ از گوگل اومده هیچ متخصص پوستی اینا رو ...

عزیزدل قابل انتقال‌ه از سطوح یا تماس با دست فرد آلوده ای ک دست ب قسمت خصوصیش زده بوده ولی با درصد کمتر حدود 1 درصد ولی صفر نیست. 

مقاله ها به روز رو مطالعه کنید

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
دکتر تو اینستاگرام گفت. نمیدونم بین دکتر ها هم اختلاف نظر هست.

دکتر متخصص پوست بوده؟ در مورد اختلاف که بله بین دکترام خیلی اختلاف هست شما الان برو پیش ده تا دکتر یه سری علائم رو یکسان بگو محاله هر ۱۰ نفر تشخیص یکسان بدن

ما پزشکای به ظاهر پزشک اما بیسواد کم نداریم متاسفانه

کاش میشد بشی🖤💔
عزیزدل قابل انتقال‌ه از سطوح یا تماس با دست فرد آلوده ای ک دست ب قسمت خصوصیش زده بوده ولی با درصد کم ...

دست آلوده رو قبول دارم چون روی پوست زنده میمونه روی پوست شرایط زندگی و رشد داره ولی روی سطوح نه

عزیزم از اولین متخصص پوست حاذقی که بهش دسترسی داری بپرس ولی نه متخصص زنان و ماما چون اونا اطلاعاتی ندارن اصلا

کاش میشد بشی🖤💔
دکتر متخصص پوست بوده؟ در مورد اختلاف که بله بین دکترام خیلی اختلاف هست شما الان برو پیش ده تا دکتر ی ...

درسته دکتر خوب نعمته. تجربه اش رو برای بیماری های دیگه داشتم

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
درسته دکتر خوب نعمته. تجربه اش رو برای بیماری های دیگه داشتم

ما یه بیمار سرطانی داشتیم ۷ تا فوق تخصص آنکولوژی بردیم به حون مامانم ۷ تا حرف و تشخیص متفاوت داشتن کم نیستا

خود من یه بیماری پوستی گرفتم نمونه برداری شدم تشخیص یه بیناری کشنده بود چهارمین دکتری پوستی که رفتم گفت محاله این باشه دستور داد ۲ بار دیگه نمونه بررسی بشه و آزمایش بشه تا مطمئن بشه و آخر سر اصلا چیز خاصی نبود و حرف همون دکتر چهارم درست در اومد

بعد اینجا میگن کسی که اصلا در حوزه تخصصیش نیست گفته فلان حالا هرچی بگو اصلا این ویروس روی سطوح غیر از پوست نمیتونه زنده بمونه که تکثیر و منتقل بشه باز میگن شیر آب و لیزر😐

کاش میشد بشی🖤💔
من خودمم دوره پرستاری دیدم حالا من چیکار کنم چون همه چیم ریخته بهم دانشگاهم امتحانات ذهنم خیلی درگیر ...

عزیزم شاید اصلا جوش باشه آخه با عکس اصلا قابل تشخیص نیست

برو یه متخصص پوست خانوم مسلما هیچکس عاشق این نیست که بره هنه اعضاعشو نشون همه بده ولی اینجور مواقع ناچاریم دکتر واسه این چیزاس دیگه واسه اونام عادیه اینقدر دیده که مثل یه کار عادی در طول زندگانیشه به این فک کن که متاهل بشی یا مادر بشبپی مدام باید همه حات رو دکتر ببینه دیگه همینه بحث سلامتی که خجالت سرش نمیشه

کاش میشد بشی🖤💔
دست آلوده رو قبول دارم چون روی پوست زنده میمونه روی پوست شرایط زندگی و رشد داره ولی روی سطوح نهعزیزم ...

گلم خودم پرستارم مدام با پزشکای متخصص در ارتباطم و به تعداد موهای سرم مبتلای hpv و تبخال تناسلی دارم هر روز میبینم

به درصد بسیار ناچیزی ممکنه و صفر نیست

99 درصد رابطه

یک درصدتماس با محیط و دست  آلوده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد.