2777
2789
مال صورتم تا ویروسش تو بدنت نباشه نمیزنی.

ما الان بحثمون صورت نیست بحثمون تناسلیه این دوتا کاملا ویروس جدا هستن از هم درضمن صورت هم اولین بار از راه تماس منتقل میشه بعد این ویروس به صورت خاموش در بدن میمونه و موقع استرس یا ترس یا بیماری دوباره فعال میشه ولی خود به خود در بدن وجود نداره یکی از دلایلی که میگن نوزاد رو نبوسید همینه چون فردی که این ویروس رو دهره منتقل میکنه به بچه

تناسلی هم همینه اولین بار هز فرد مبتلا توسط تماس مستقیم منتقل میشه دفعات بدی خود بدن شخص دوباره فعالش میکنه

کاش میشد بشی🖤💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متخصص زنان؟ اصلا تو حوزه تخصصی زنان نیست تشخیصش با متخصص پوستهعزیزم شیر دستشویی پوست داره؟ میگم تنها ...

استخر و سری لیزر و اپیلاسیون میتونن عاملش باشند 

کاربر قدیمی 96 اینا
عزیز چی میگی صدبارم با اطمینان اطلاعات غلط میدی ممه متخصص زنانی؟ در درصد کمی از مبتلایان ویروس از را ...

متخصص زنان؟ اصلا به تخصص زنان ربطی نداره مربوط به تخصص پوسته😂 محاله هز سطح منتقل بشه تنها راهش تماس با پوسته

کاش میشد بشی🖤💔
ما الان بحثمون صورت نیست بحثمون تناسلیه این دوتا کاملا ویروس جدا هستن از هم درضمن صورت هم اولین بار ...

خب منم همینو گفتم این ویروسا ویروس باید از طریقی وارد بدن بشه بعد دیگه خودش هست هر موقع طرف به هر دلیلی روحی جسمی شوک بشه تبخال میزنه

ولی تو اینستاگرام میگند از راه لیزر ، سرویس بهداشتی )توالت فرنگی( لبه استخر امکانش هست .

اینستاگرام منبع معتبره عزیزم؟ از هر متخصص پوستی که قبولش داری بپرس اگر غیر از حرف من گفت بیا اینجا هرچی خواستی بگو

کاش میشد بشی🖤💔
متخصص زنان؟ اصلا به تخصص زنان ربطی نداره مربوط به تخصص پوسته😂 محاله هز سطح منتقل بشه تنها راهش تماس ...

متأسفانه علمای اینجا اطلاعاتشون از گوگل و ویکی پدیاست انتظار بیشتری ندارم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
خیر نمیتونن روی سطوح قابلیت زنده موندن و تکثیر ندارن

هر ویروسی یه نیمه عمر داره شاید بعد دوساعت آره  زنده نمونن ولی با تماس آنی ممکنه انتقال پیدا کنه در دنیای قطعیت ها و تناسب های صد در صدی نیستیم 

کاربر قدیمی 96 اینا
حوصله بحث باهات ندارم دکتر متخصص زنان رفتم

گفتم چندین بارم گفتم شما متخصص رو اشتباه مراجعه کردی این بیماری مربوط به متخصص پوسته متاسفانه متخصصای زنان و ماما هم بخاطر ویزیت و اینکه کثر شانشون میشه بگن من نمیدونم نمیگن مربوط به تخصص ما نیست حالا بازم بگو رفتم زنان مثل اینکه من دستم بشکنه برم چشم پزک بعد بگم نهههه چشم پزشک گفته نیاز به گچ یا آتل نداری😂😂

کاش میشد بشی🖤💔
اینستاگرام منبع معتبره عزیزم؟ از هر متخصص پوستی که قبولش داری بپرس اگر غیر از حرف من گفت بیا اینجا ه ...

دکتر تو اینستاگرام گفت. نمیدونم بین دکتر ها هم اختلاف نظر هست.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
خب منم همینو گفتم این ویروسا ویروس باید از طریقی وارد بدن بشه بعد دیگه خودش هست هر موقع طرف به هر دل ...

بله ولی فقط از طریق تماس مستقیم وارد میشه نه از طریق شیر آب و حمام و استخر و... چون اونجا ها اصلا زنده نمیمونه

کاش میشد بشی🖤💔