2777
2789
خب میگم ربطی ب رابطه نداره تو گوگلم سرچ کنی میاره اما پریود ک شدم ترسم دو برابر شد

گوگل منبع معتبره؟ گوگل رو که هر بیسوادی میتونه بنویسه عزیزم

ویروس تبخال تناسلی فقط و فقط و فقط از راه تماس پوست به پوست منتقل میشه عجباااا چرا حرص میدید

کاش میشد بشی🖤💔
آخه از باشگاه نمیشه😐 اگر متخصص پوست نرفتی و زنان یا ماما رفتی ممکنه تشخیص غلط باشه یا اگر مطمئنی تب ...

برای من دقیقا همین بود متخصص زنان گفت دستت رو به شیرآلات زدی نفر قبلی داشته آلوده بوده تو دقیقا دستت رو به اون ناحیه زدی و آلوده شدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم از راهنمایت اجی فقط دکتر پوست برم یا ماما

نمیدونم عزیزم. تو اینستاگرام ماما و دکتر زنان در این مورد صحبت می کنند. دکتر پوست ندیدم شایدم دقت نکردم.

پیش متخصص زنان یا ماما برو. اطلاعات اونها بیشتره. پیش یه دکتر خوب بری. درست تشخیص بده. الان منم از استرس تو استرس گرفتم😔

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
منم نگفتم که از رابطه گرفتی میگم باشگاه رفتم دستشویی چند روز بعد این دونه های آبدار اومد ...نه هیچ م ...

ببخشید ک اینو میگم اما خون همه جا میره منم قشنگگگ جاییه ک خون وجود داره 

برای من دقیقا همین بود متخصص زنان گفت دستت رو به شیرآلات زدی نفر قبلی داشته آلوده بوده تو دقیقا دستت ...

متخصص زنان؟ اصلا تو حوزه تخصصی زنان نیست تشخیصش با متخصص پوسته

عزیزم شیر دستشویی پوست داره؟ میگم تنها راه انتقالش تماس پوست به پوسته بعد میگی زنان گفت شیر دستشویی؟ ویروس تبخال و ویروس زگیل اصلا امکان زنده موندن و تکثیر شدن روی سطوح رو ندارن باز حرف خودتونو میزنید؟ 

کاش میشد بشی🖤💔
برای من دقیقا همین بود متخصص زنان گفت دستت رو به شیرآلات زدی نفر قبلی داشته آلوده بوده تو دقیقا دستت ...

شما درمان شدید؟

تو چرا حالا فشار بهت اومده 🤣🤣

چون خیلی زشته آدم قرن ۲۱ سواد ابتدایی ترین مسائل رو نداشته باشه اینا رو هرکسی باید بلد باشه چون نکات بهداشت فردیه و لازمه هر جانعه ای هست فشار اونده بهت که با چه بیسوادایی هم وطن شدم

کاش میشد بشی🖤💔
فکر نمبکنم از بستری شدن منتقل بشه چون تماس مستقیم باید باشهبه چه متخصصی نشون دادی؟

عزیز چی میگی صدبارم با اطمینان اطلاعات غلط میدی ممه متخصص زنانی؟ 

در درصد کمی از مبتلایان ویروس از راه غیر رابطه هم منتقل میشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
متخصص زنان؟ اصلا تو حوزه تخصصی زنان نیست تشخیصش با متخصص پوستهعزیزم شیر دستشویی پوست داره؟ میگم تنها ...

ولی تو اینستاگرام میگند از راه لیزر ، سرویس بهداشتی )توالت فرنگی( لبه استخر امکانش هست .