2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ خارش سوزش داری و قرمز شده بدنت و دونه دونه ی ریز سفید عفونت قارچی عزیز من اصلا نگران نباش درضمن ت ...

کی گفته تبخال و زگیل یکیه؟ این اطلاعات رو از کجا آوردی و الکی نشر میدی؟ دوتا ویروس کاملا جدا با ظاهری کاملا متفاوت و علائم متفاوتن بعد میگی یکیه؟چه با اعتماد به نفسم اطلاعات غلطت رو اعلام میکنی

کاش میشد بشی🖤💔
غیرممکنهاگر مطمئنید زگیله قطعا رابطه بوده

نه اصلا رابطه نبوده مطمئن هستم 

واقعا تعجب اوره برای خودمون البته فقط پزشک زنان و ماما این تشخیص رو دادن 

پوست نرفته 

ولی خب جز این چی میتونه باشه؟

دوباره میگم از رابطه مطمئن هستم که وجود نداشته اصلا 

خب چون مجردم نگرانم چون هیچ راهی ندارم بجز نوار بهداشتی

شما پیش یه متخصص برو حتما فردا معاینه بشی اینجوری اینقدر استرس نخواهی داشت. به متخصص هم بگو رفته بودی اونجا محیطش الوده بود. تشخیص دکتر انلاین ممکنه اشتباه باشه یا عکسی که فرستادید کیفیت نداشته باشه . سیستم ایمنی بدنتو قوی کن . ان شالله با تشخیص پزشک و داروهای مناسب خوب میشی. 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
تا جایی ک من شنیدم دوتاش یکیه و فقط و فقط هم از رابطه میاد حالا این خانم ک میگه من رابطه نداشتم اصلا ...

چون مجرد هستم و تاحالا هیچ رابطه نداشتم و اینکه مریضی اینجور نداشتم هیچوقت بار اولمم هست که اینجوری میشم و اصلا میشنوم چنین چیزی هست بخاطر اینه نگرانم 

من هم از باشگاه گرفتم رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی هست باورم نمیشد

آخه از باشگاه نمیشه😐 اگر متخصص پوست نرفتی و زنان یا ماما رفتی ممکنه تشخیص غلط باشه یا اگر مطمئنی تبخاله از باشگاه نگرفتی

کاش میشد بشی🖤💔
نه اصلا رابطه نبوده مطمئن هستم واقعا تعجب اوره برای خودمون البته فقط پزشک زنان و ماما این تشخیص رو د ...

راهای انتقال زگیل بین دکترها هم اختلاف نظره.

ولی راه های انتقالش میتونه لبه استخر ، توالت فرنگی ، لیزر یا تماس پوست با پوست باشد. فقط رابطه جنسی نیست. ممکنه راه های دیگه هم باشه ما اطلاع نداریم

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
شما پیش یه متخصص برو حتما فردا معاینه بشی اینجوری اینقدر استرس نخواهی داشت. به متخصص هم بگو رفته بود ...

خیلی ممنونم از راهنمایت اجی 

فقط دکتر پوست برم یا ماما 

خب میگم ربطی ب رابطه نداره تو گوگلم سرچ کنی میاره اما پریود ک شدم ترسم دو برابر شد

منم نگفتم که از رابطه گرفتی میگم باشگاه رفتم دستشویی چند روز بعد این دونه های آبدار اومد ...نه هیچ مشکلی در پریودی ندارن فقط بهداشت رو خیلی رعایت کن