2777
2789

منم معذب میشم 

اما مادرشوهرم فروشندس میگه فروشنده ها بدشون میاد یکی بیاد الکی امار جنسا رو بگیره بره 

من درک نمیکنم خوب شاید یکی بخواد قیمتا رو مقایسه کنه شاید فقط یکی بخواد نگاه کنه 

برا همینه میگم تا مشتری سواد نپرسیده مغازه دار چیزی نگه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقا

میگی دارم نگاه میکنم ۵ دقیقه بعد میگن میتونم کمکتون کنم فلان و‌..

همین هفته ی پیش طرف تو صورت من زل زده بود اصلا نمیتونستم تمرکز کنم رنگ و مدل انتخاب کنم

معذب میشم😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

این معمولا تقصیر صاحب مغازه هست والا فروشنده هم بدش نمیاد لم بده رو صندلی دنبال کسی نره. معمولا صاحب مغازه همچین‌ چیزی و میخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خیلی بده خیلییی من اصلا و ابدا خرید نمیکنم اینجوری میام بیرون

دقیقا امروز رفتم لباس بخرم برای دخترم جرات نمیکردیم پا بگذاریم تو یسری فروشگاها چون میدونستیم فروشنده هاش چه مدلی ان.  من خیلی عصبی و کلافه میشم اخرشم میزنم بیرون. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

حالا یچی بگم؟ اینکار تو فروشگاه لباس یا ظروف و غیره قابل هضمه

زنه تو افق کوروش دنبالم راه میوفته فلان وسیله تخفیف خورده بخرش بهمان وسیله خوشمزه هس بخرش ، مرغ بخر تازه اومده اسپری آوردیم برو اونارو نگا کن....😐 ولم کننننن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آخ گفتیاااااااا

به آدم حس دزد بودن رو القا میکنن 

بابا بشین سر جات اصلا آدم ببینه چی داری چی نداری تازه اگه پسندمون شد بخدا خودم بهت میگم عزیزم میشه اینو بدین 

واقعا حرصم میگیره چند بار به قصد خرید اون مغازه رفتم آخرم دست خالی برگشتم بخاطر همین که دنبال گوت آدم راه میوفتن🙄

من اینجوری باشه میام بیرونواقعا زشته دنبالت راه میفتنبعد تند تند میگن اینم هستااونم هستا..اونم دارم ...

توفروشگاه هایی که چندتا فروشنده داره این حرکت انجام میدن هر فروشنده ای جنس بیشتری بفروش پورسانت میگیره

بشدت موافقم .من ازفروشگاه هایی ک فروشنده دنبالم راه میوفته سریع میام بیرون و برعکستو فروشگاهی ک راحت ...

تعجب میکنم صاحب مغازه چطور این موضوع رو نمیدونن....و فکر میکن با ابن کار امار فروششون نیزنه بالا. اما نمیدونن خیای حالشون واقعا ازین کار بهم میخوره. اون فروشنده بیچاره رو مجبور میکنه مثل کنه بچسبه به مشتری. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من حس دزد بودن بهم دست میده.انگار دزد گرفتن

خدا شاهده انقده قلبم تند میزد😂

اومدم بیرون کلا😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این معمولا تقصیر صاحب مغازه هست والا فروشنده هم بدش نمیاد لم بده رو صندلی دنبال کسی نره. معمولا صاحب ...

خب پس شاحب مغازه بشینه تا ازش خرید کنیم.از یه مغازه خوشم میومد و خرید خوبم می کردم از وقتی که یکی ازین دخترا اورده دیگه نرفتم مغازه اش.اخرین بار به دختره گفتم خودم مشتری اینجا هستم.اما باز تا به یک رگال نگاه میکردم میرفت اولین لباسو بر میداشت و می گفت بذارم نایلون می بری؟؟