2777
2789
بعدم اگر خرید کردی، میری خونه به خودت میای میبینی عه...منکه اصلا همچین مدلی رو نمیخواستم تازه میبین ...

بخداااا یه مانتو دارم  باور کن ی بارم نپوشیدمش بسکه زشته اونجا الکی هی گفتن وای چه قشنگه چه بهت میاااادددد

🌷✨️
وای دقیق پارسال تو افق کوروش فروشنده خانوم پلیه پلیه خدااااااااخر بهش گفتم اجازه میدی خرید کنم 😒

😂😂🤦🏻‍♀️ من دیگه سنگین میگیرم خودش نمیاد طرفم فقط سلام علیک

بنظرم قبلش فروشنده لباس بوده هنوز اثرش روش مونده. اخه مواد غذایی ک راهنمایی نمیخواد لنتی😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا یچی بگم؟ اینکار تو فروشگاه لباس یا ظروف و غیره قابل هضمهزنه تو افق کوروش دنبالم راه میوفته فلان ...

وای اره جانبو هم ازین کارا میکنه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بخداااا یه مانتو دارم باور کن ی بارم نپوشیدمش بسکه زشته اونجا الکی هی گفتن وای چه قشنگه چه بهت میاا ...

وآقای این بلا سر منم اومده ،از بس گفتن چقدر بهت میاد خریدم و توخونه داداشم گفت عیییی این و جلو من نپوشیا🤣🤣🤣

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
وآقای این بلا سر منم اومده ،از بس گفتن چقدر بهت میاد خریدم و توخونه داداشم گفت عیییی این و جلو من نپ ...

من وقتی میرم پرو میببنم فروشنده ی کمین کرده پشت در اصرار داره در باز کنم   بهبه چه چه کنه در رو باز نمیکنم اونام هی  میگن از پشت در چی شد؟؟؟؟؟ خخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من وقتی میرم پرو میببنم فروشنده ی کمین کرده پشت در اصرار داره در باز کنم بهبه چه چه کنه در رو باز ...

دمت گرم 🤣🤣🤣🤣🤣ولی من از دوستم یاد گرفتم کم کم یه بار رفتیم لباس بخریم شاید ۱۰ دقیقه یه بند مغازه داره داشت از لباسش تعریف می‌کرد و به به و چهچه میکرد تو تن دوستم آخرشم دوستم بدون هیچ خجالتی گفت مغازتون و بلدم خواستم برمیگردم که اگر من بودم بعد اون هم تعریف صدرصد میخریدم ولی این انگار نه انگار

دمت گرم 🤣🤣🤣🤣🤣ولی من از دوستم یاد گرفتم کم کم یه بار رفتیم لباس بخریم شاید ۱۰ دقیقه یه بند مغازه ...

من هم اصلا رودربایستی ندارم. شما هم خجالت نکش. ادم میخواد پول بده تو این گرونی یچی بخری بندازیش کنار که نمیشه

من هم اصلا رودربایستی ندارم. شما هم خجالت نکش. ادم میخواد پول بده تو این گرونی یچی بخری بندازیش کنار ...

آفرین خیلی خوبه که رودروایسی نداری من به شدت خجالتی و رودروایسی دارم ،حالا کم کم دارم کنارش میذارم

تعجب میکنم صاحب مغازه چطور این موضوع رو نمیدونن....و فکر میکن با ابن کار امار فروششون نیزنه بالا. ام ...

میدونن ولی خیرسرشون میخوان هم دزدی و اسیب ب لباس ها کم بشه و هم مثلا احترام گذاشته باشن و بعدهم پورسانت میدن ب فروشنده ها ک خب اینطوری میخوان مشتری را ب اسم خودشون ثبت کنن‌

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میدونن ولی خیرسرشون میخوان هم دزدی و اسیب ب لباس ها کم بشه و هم مثلا احترام گذاشته باشن و بعدهم پورس ...

اره اینم هست..