2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 280 پست

من موهام چربه شدید و فقط ۱۲ ساعت تمیز و بعد اون انگار گاو لیس زده موهام رو آبروی آدمو میبره انگار یه هفته اس حموم نرفتم😐

واسه همین هر روز حمومم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه کاربر بود می‌گفت فقط وقتی پریودم تموم شد میرم حموم یعنی ماهی یک بار . می‌گفت حوصله حموم ندارم .😂البته فکر کنم افسردگیم داشت

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا موهام خشک و وزه.. خیلی دیگه هوا گرم باشه و عرق کنم چرب بشه

اصلأ عجیب نیست، منم دختر که بودم. شهرستانمون سردسیر و برفیه، حماممون هم تو حیاط واقعا نمیشد زود به زود رفت حمام. من دو هفته ای یکبار میرفتم حمام. موهامم خشک و وز بود ل چرب نمیشد. البته من حمام کیسه ای میرفتم، یک ساعت کیسه میکشیدم، بدنم تا دو هفته پاک میموند🤣🤣

خارش سر رو بگو ،من دوروز که حموم‌نمیرم سرم انقدر میخاره که نگو

م عزیزم منم گفتم توی حالت عادی سرم‌میخاره حالا بعد دو روز ن مثلا بعد چهار روز.. ولی ایندور چوم سرم نمیخارید و بو بدی هم نمی‌دادم خودم متوجه نشدم ک خیلی وقته از حموم گذشته.. احتمالا ب خاطر سردی هوا و عرق نکردن بود ک نمیخارید

دلایلت بنی اسرائیلیه عین مادرشوهرم لطفا زود زود برو حموم خودت متوجه نمیشی اطرافیان چی مگه میشه دو هف ...

اده دقیقا رفته دم مغازه میوه فروشی کلا سرباز بود مغازه هوا ب این سردی از کنار زنه رد شدم بو گند عرق زد به بینیم 

نمیدونم خودشون متوجه نمیشن

ن نمیدونم چرا😅شاید چون هوا سرده و عرق نمیکردمآخه قبلنا اگه مثلا یکی دو روز دیرتر میرفتم سرم پوسته م ...

بدنت چرک نداشت ؟ یعنی چی چرک ؟ یعنی از بدنت چرک درمیاد ؟ 

اسی بخدا خیلی شلخته ای بیچاره اطرافیانت چی میکشن