2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 280 پست
فکر کنم بو رو که میدادی منتهی دماغت پر شده بود

ن جدااا هم مامانم و هم زنداداشم گفتن بو نمیدی

برا ی کاربر دیگه توضیح دادم زنداداشم چی گف اگه دوست داری بخون

ن جدا بو نمیکنم😅من زنداداشم خیلی حموم میره بهش گفتم چجوری تحمل میکنی موهات همش خیس باشه من ک اصلا ن ...

باور کردن من نیست ن من شمارو میشناسم ن میدونم کی هستین  ب حرف زنداداشتم تکیه نکن شاید اون موقع بو نمیدادی اطرافیان اذیت میشن منتها ادم شرایطی هست مجبوره تحمل کنه ب روش نیاره ی حموم تایمی از ادم نمیگیره  که تازه بخوای بسنجی ببینی بو میدی یا نه  مترو مکانهای عمومی حتی تو خیابون یسریا با همین دیدگاه میان باشگاه که دیگه ادم دلش نمیکشه سمت دستگاهی که طرف باهاش کار کرده بره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موهای سرت نمی خارید؟من بعد۲ روز همه بدنم شروع میکنه به خارش

منم حالت طبیعی بعد ۴ روز سرم میخاره ولی ایندور ن اینطوری نبود احتمالا چون هوا سرد بود و عرق نکردم

من نصف عمرم تو حموم بودم الان امروز حموم نرفتم فردا سرم چرب و پوستمم چرب بعد دو هفته اگر نرم جام تو ...

خخ ن آخه من موهام کلا خشک و وزه.. کم پیش میاد چرب بشه

مگه میشه موهای زاید بدن بلند بشن و بو ندن؟

یه پودر میزنه موهاش تا یه ماه در نمیان 

اون یکی دوستمم واقعا دیدم موها زیر بغلشو ولی بو نمی‌داد😂

بقران شاید باور نکنی

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
اقا باور کن بو‌میدادی ولی خودت متوجه نمیشدی سر ادم بعد دوروز چنان چرب میشه ادم خودش خفه میشه

منم میگم .. حرفتو قبول دارم.. همیشه معمولا بعد ۴ روز خودم بو رو احساس می‌کردم و میگفتم خب دیگه وقت حمومه

ولی جدا ایندور تمیز بودم احتمالا ب خاطر سردی هوا بود چون عرق نکرده بودم ک

خخ مامان منم همینه هر روز حمومراز موفقیت ام تنبلی هس😂😂شما هم تنبل باش😁

عزیزم اولا هیچ وقت به خودت نگو تنبل نزار مغزت این رو باور کنه چون توی انجام بقیه کارها هم بهت میگه تو که تنبلی نمیتونی ولش کن همیشه بگو میتونم اراده دارم تنبل نیستم از پسش بر میام این از این دوما اگر واقعا هم تنبلی سعی کن بزاریش کنار نه فقط برای حمام مشکل ساز میشه واسه همه ی کارها 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

کثیف بودن افتخار نیست

ن بخدا افتخار نمیکنم.. من کی افتخار کردم😶

حتی ب خاطر اینکه فک نکنین من کثیفم کلی گفتم ک آدم کثیفی نیستم

من خودم ی مدت طولانی درگیر وسواس بودم روزی دوبار حموم میرفتم ولی خداروشکر از اون وضعیت در اومدم الانم گفتم ک ب موقع حموم میرم ولی این دور فقط یبار پیش اومد

یکی از همکارام هفته ای یه بار میرف حموم از بوووش نگم برات خیلی بد بود

خب بعضی ها کلا خیلی بو میدن

من اونطوری نیستم خو🥲

مثلا ی زندایی دارم موهاش و کلا پوستش خیلی چربی خب طبیعیه ک این آدما بیشتر بو بدن دیگه

خخ مامان منم همینه هر روز حمومراز موفقیت ام تنبلی هس😂😂شما هم تنبل باش😁

بنظرم من موفق ترم😂بعدشم منم تنبلم ولی خب تمیزی فرق داره شاید خودتون متوجه نشین حالا بوی بدن که به کنار حتی موهم وقتی چن روز شسته نشه بوی بدی میگیره😐😂💔

اصلا درک نمی کنم چجور با بدنی که تمیز نشده لباس تمیزمیپوشن

حالا من نگفتم همیشه اینطوری ک.. یبار پیش اومد

تازه این عادت همیشگی ام هست حتی زمان هایی ک زود حموم میرم هم لباسامو عوض میکنم