2777
2789
من همه رو رفتم درس خوندم پیشرفت کردم مستقل شدم،دیگه اخرشه ازدواج😅الان انرژی مو گذاشتم روی اخرین رسا ...

نه اصلا نمیخوام ازدواج کنم دارم مهاجرت میکنم مفت مفت این همه زحمت کشیدم بکنم تو حلق شوهر ؟🤣🤣🤣 اصلا هرگز

نه اصلا نمیخوام ازدواج کنم دارم مهاجرت میکنم مفت مفت این همه زحمت کشیدم بکنم تو حلق شوهر ؟🤣🤣🤣 اصل ...

سلیقه ایه ولی مهاجرت هم بکنی باز نیاز به شوهر داری که خارج از ایران هزار برابر سخت تره پیدا کردنش،اینجا پیدا کن باهم برید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلیقه ایه ولی مهاجرت هم بکنی باز نیاز به شوهر داری که خارج از ایران هزار برابر سخت تره پیدا کردنش،ای ...

والله دلم میخواست با دوست پسرم ازدواج کنم و غایتمون هم این بود و بهش گفتم من میخوام برم گفت حالا کو تا اون موقع و تا کارت بشع و فلان و‌اینا بعد دعوامون شد سر یه موضوعی کلا تموم کردبم رابطمونو اما در کل خودم ادم ازدواج نیستم نمیتونم زیاد کسی رو تخمل کنم 

والله دلم میخواست با دوست پسرم ازدواج کنم و غایتمون هم این بود و بهش گفتم من میخوام برم گفت حالا کو ...

ناراحت شدم🥺ایشالا یه آدم خوب میاد مثل خودت باشه پایه باشه❤️منم نمیتونم کسی رو تحمل کنم،بخاطر زیادی مستقل بودنه ، سنتی که اصلا ولی خوب کسی باشه آدم دوسش داشته باشه قابل تحمله

ادم رفیقم نداشته باشه بیشتر تو فکرش میره

من دو سال بیشتر میشناسمت و یادمه باهات صحبت کردم عزیزم خیلی خیلی خودتو باختی وقتشه از جات بلند شی و به خودت کمک کنی باور کن یادمع اسنترا میخوردی که منم میخوردم اون تایم اما خوشحالیتو تو کسی پیدا نکن پاشو خودت برای خودت خوشحالی بساز ۲۵ سالتخ خیلی جوونی بابا خوش باش بگرد تنها برو بیرون

من تنها سفر میرم تنها کنسرت میرم تنها کلاس میرم تنها دانشگاه حالمم بهتره حتی وقتی با دشمنا ذوست نما هستم

ناراحت شدم🥺ایشالا یه آدم خوب میاد مثل خودت باشه پایه باشه❤️منم نمیتونم کسی رو تحمل کنم،بخاطر زیادی ...

عزیزدلمی برات ارزو بهترینا رو دارم❤️❤️😘والله باور دارم خدا بهترین تقدیر برامون نوشتهههههههه فقط ایمان داشته باش

مطمعن هستم چون خودت سطح بالایی داری سخت گیری اما حتما خوشبخت میشی

چون واقعا چیزایی رو از دست دادیم با تنها موندن، ضربه های روحی و جسمی و جنسی و عاطفی و … همش با ازدوا ...

خیلی و موافقم باحرفت...جدیدا میرم بیرون پسرارو میبینم دلم میخواد بایکی درارتباط باشم اما واس خاطره شرایط پوشش اجباریم نمیشه دلم میخواد نیاز عاطفیمو تامین کنم از طرفی میگم خانوادم مذهبین خودمم به زور مثه خودشون شدم برم فردا پس فردا لو بره زیر فحشو کتکو محدودیتو شکاکیتشون برم منصرف میشم اما ازطرفی دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه دوسش داشته باشم بهم توجه کنه ک نیست از کاش بمیرم راحت شم از این زندگی ک  سطحی ترین مساعل وعادی ترین مسایلم برامون شده حسرت ارزو😭😭😭

عزیزدلمی برات ارزو بهترینا رو دارم❤️❤️😘والله باور دارم خدا بهترین تقدیر برامون نوشتهههههههه فقط ایم ...

ممنون عزیزم، همچنین🙏❤️🌹خدا که جای خود داره، ولی من برای هرچی خواستم تلاش کردم تا خدا بهم داده،ایشالا زودتر راه خوشبختی مون باز بشه بریم تو مسیر جدید،هر چی که خودت دوس داری بهت بده🙏😘

خیلی و موافقم باحرفت...جدیدا میرم بیرون پسرارو میبینم دلم میخواد بایکی درارتباط باشم اما واس خاطره ش ...

عزیزم سخت نگیر، خیلی پسرا هم هستن دخترای با پوشش حجاب دوس دارن و حتی برای ازدواج ترجیح میدن، فقط باید انرژی تو مثبت کنی یکی مثل خودت جذب کنی

من دو سال بیشتر میشناسمت و یادمه باهات صحبت کردم عزیزم خیلی خیلی خودتو باختی وقتشه از جات بلند شی و ...

دیدم خیلیذمنفیه روحم مریضه هیجوره نمیتونم درستش کنم ای کاش خدا منو برداره دیگه تحمل ندارم

عزیزم سخت نگیر، خیلی پسرا هم هستن دخترای با پوشش حجاب دوس دارن و حتی برای ازدواج ترجیح میدن، فقط بای ...

از بس خانوادم همرو رد کردن دیگه هیشکی نمونده از طرفیم محدودم کردن...افسردگیم انقد عود کرده ک نفسمم بالانمیاد روحم تو عذابه...

اصلا سرزنش نکردم کسی رو و نکوبیدم خود من سن کمی دارم و یک خاستگارم نداشتم اما واهمه و این ترس رو بخا ...

اخه میگن دختر از 30 سال سنش بگذره خواستگاراش کمتر و بدتر میشن

خواستگارای کوچکتر از خودش براش میان و برای مثال خود من نمیخوام شوهرم از خودم کوچکتر باشه 

یا میگن دختر بالای 35 سال باشه سنش شوهری گیرش میاد که مطلقه یا زن مرده هست و بچه داره که این خوب نیست 

میگن سن روی ازدواج دختر تاثیر داره و دختر تا یه سنی خواستگار داره 

کاربری دست دو نفره