2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 280 پست
دقیقااااااا دقیقاااااااا مادر شوهر منو گفتیی واییی اینا چطور تحمل میکنن 😑😑😑😑😑🤢🤢

من پسرمو تابستون یروز در میون هروز میبردم حموم کوچولوعه هنوز یسالش نشده هی میگفت میبری بچه رو اب میره هفته ای یبار کافیه چخبره خودشم تابستون 😑😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم تاپیک گفتم لابد طرف بیمارستان بستری بوده نمیشد بره حموم کنه مریض بوده

والا من بیمارستانم بستری بودم با کمک بهیار یا همراهم حمام میکردم 

درو باز میذاشتم یه دوش کوچولو میگرفتم

سشوار و... برام اورده بودن از خونه

همین ک زیر بار نمیرن خیلی بده

دقیقا مادرشوهر من اصلا زیر بار نمیره موها که چربو گره خورده هیچ بوی عرقو غذا و تازه میگه نه من بدنم خشکه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خودت میای میگی خودت، توضیح میدی که کثیف نیستی.خوب اگه نگی کی میفهمه که قضاوتت کنه.🥴

ن خب خودم اومدم تعریف کنم دیگه.. بعد گفتم ی وقت فک نکنین کثیفم آخه جدا کثیف نیستم😅

دقیقا مادرشوهر من اصلا زیر بار نمیره موها که چربو گره خورده هیچ بوی عرقو غذا و تازه میگه نه من بدنم ...

نمیدونم چرا ملت فکرمیکنن زمستون ادم عرق نمیکنه چرت محض

اقایون درخواست دوستی ندن