سلام دوستان چند وقته خیلی دلم گرفته ۱۴ساله که مستاجرم وآرزو دارم که خونه دار شم وبرای همیشه برم خونه خودم شنیدم این سوره برای خونه دار شدن خوبه اگه دوست دارید به نیت خونه دار شدنم هر چند که میتونی بخونید اسمم هم زهراس....منم برای شما وآرزوهاتون حمد وصلوات میفرستم ممنون از همگی ..
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
ممنونم عزیزم...ولی شاید باورت نشه الان مردن بیشتر ارزومه تا زندگی کردن فقط یکم از مرگ میترسم...دعا ک ...
زندگی سخت شده بهت حق میدم ولی خدا بزرگه وقتی اون بخواد صبح که از خواب که بلند میشی همه چی تغییر کرده واینقدر همه چی عالیه امیدوارم خیلی زود عالی شی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرشب ذاریات و واقعه و یس حتما بخون. دعای معراج دعای گنج العرش یادت نره. سوره کهف بنویس بذار تو شیشه سرتنگ بذار بالاترین قسمت خونه مثل بالای کابینت. بعد نماز بحالت سجده کف دست راست مثل همیشه روی زمین کف دست چپ رو به آسمان ۱۴ مرتبه ذکر یاوهاب. ان شاالله حاجت روا میشی
عزیزم 5بارخوندم .5تا صلواتم فرستادم .انشالله به حاجتت میرسی دعاکن منم به حاجتم برسم ❤️
چشم عزیزم برات دعا میکنم از ته قلبم از خدا میخوام به حاجتت برسی
سلام. تو یه تاپیکی بود نوشته بودن اعتقادات مذهبیم داره ضعیف میشه شما نوشتین منم خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. تو یه تاپیکی بود نوشته بودن اعتقادات مذهبیم داره ضعیف میشه شما نوشتین منمخوشحال میشم بتونم بهت ...
برام دعا کنید برای حاجت دلم که حسرت شده بزرگترین کمکه ممنونم ❤️
متوجه نشدم کدوم سوره برای خونه دار شدنه؟ البته سوره های قرآن برای اینه که به دستوراتش عمل کنیم ولی اینکه از آثار خوندن یک سوره خونه دار شدن باشه رو نشنیدم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.