2777
2789
عنوان

4ماهه زایمان کردم دوست دارم باردار بشم دوباره😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچم تقریبا یه ماهشه عاشق بچم با همه سختی هاش تقریبا نینی سایتی ها میشناسنن خیلی سختی کشیدم سر زایمان و بارداری ولی بازم هوس بچه دارم ولی فقط به خاطر پسرم باردار نمیشم چون نمیخام حس عشقم کم بشه بهش 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

شیر ندارم زیاد بیشتر شیرخشک میدم شیرم کمه

طبیعی بودی؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

خوشبحالت چه بچه خوب و آرومی داریکه به این زودی هوس بارداری دوباره کردیسرتا پای اون بچه رو طلا بگیر

بخدا از ساعت 1ظهر بیداره تا 2 شب فقط این وسطا دوساعت میخوابه

هیچکس فقط مامانم کمکم بود دو . سه ماه شبا پیشم بود الان تنهام

خب دیگه مامانت بوده... احتمالا نه ماه بارداری هم کلی خودت رو لوس کردی و خوش گذشته... نیاز که همیشه به لوس بازی و کمک نمی‌گذره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
وای نه باورم نمیشه بعد ۴ ماه آدم بخواد باز باردار بشه.من ۱۲ مهر امسال زایمان کردم تا ابد دیگه محاله ...

من ۱۴مهر زایمان کردم😁شما طبیعی بودی؟ 

بخدا از ساعت 1ظهر بیداره تا 2 شب فقط این وسطا دوساعت میخوابه

پسرمن که اصلا نمیخوابه😐🤣 هم شب هم روز 

عزیزم از آقازاده های مملکتین حتما ،،که اینجوری راحت به بارداری و زایمان فکر میکنی😐

ن والا جررر خوردم اونم بخاطر بخیه های طبیعی تا یک ماه درجیر بودم بخیه هامم باز شدن 

اصلا معلوم نیست ایندفعه بارداری نرمال داشت دفعه بعد هم بارداری نرمال داشته باشه خدای نکرده استراحتی ...

اگه استراحت مطلق باشه که دیگه هیچی...

من بعد از۶ سال باردارشدم چندماه بعدش تو آزمایشام همش میزد کم خونی داره ۴ مدل قرص خارجی میخوردم‌بازم‌کم‌خون بودم در حالیکه واسه اولی اصلا کم خونی نداشتم

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من ۱۴مهر زایمان کردم😁شما طبیعی بودی؟

۲ روز اختلاف سن بچه هامونه پس.

نه من سزارین بودم چون دوقلو بودن طبیعی نمی شد.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

ن والا جررر خوردم اونم بخاطر بخیه های طبیعی تا یک ماه درجیر بودم بخیه هامم باز شدن

خب پس چرا دنبال بچه هستی بازم به فکر سلامتت باش دخترخوب

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....