2777
2789
عنوان

4ماهه زایمان کردم دوست دارم باردار بشم دوباره😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب نداره از 12بیداره تا 2شب فقط بین این ساعتا 2ساعت میخوابه

اومدی یه تاپیک الکی زدی فقط

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عه منم مث تو ولی خوشحالم ک باردار شدی

ورزش کن وزنت بیار پایین چیزای تقویتی بخور موقع اقدام شیرموز درست کن کنجد خرما گردو اینارو بریز توش ویتامین دی و ای فراموش نکنی

خب دیگه مامانت بوده... احتمالا نه ماه بارداری هم کلی خودت رو لوس کردی و خوش گذشته... نیاز که همیشه ب ...

بخدا ادمی بودم همه کارارو میکردم کار خونه از اینا نیودم ک بخورم و بخوابم از این لوسا نبودم خداروشکر

بخدا از ساعت 1ظهر بیداره تا 2 شب فقط این وسطا دوساعت میخوابه

آخه اگر فقط از دست بچه بی خوابی شدید داشتی الان این فکر به سرت نمی زد چون بی خوابی شدید و تحمل گریه و جیغ بچه ای که مرتب داره گریه می کنه روان  آدمو داغون می کنه

ما اینقدر درگیر گریه وناآرومی بچه بودیم تا حدود 6 ماه مثل خواهر برادر بودیم

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شاید زخامتتون خیلی کم بوده نیاز به کورتاژ نبوده ایشالا که خیلی زود دوباره باردار میشین سالم سلامت می ...

فداتشم مرسی ایشالاا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ن والا با این شرایطم بچه میخوام😂😂خنگ شدمه

نه بچه نمیخوای یه فص کتک میخوای که مادرت باید زحمتشو بکشه😁

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ