2777
2789
عنوان

4ماهه زایمان کردم دوست دارم باردار بشم دوباره😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 89 پست
بخدا ادمی بودم همه کارارو میکردم کار خونه از اینا نیودم ک بخورم و بخوابم از این لوسا نبودم خداروشکر

خب پس فعلا که یه بچه هم داری... انقدر‌ فکر بچه دار شدن و درگیر کردن خودت با بچه نباش از انرژیت برا خودت و پیشرفت و آرامش خودت استفاده کن

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دارو گیاهیه چی؟برا شوهرت چی؟ دقیقا منم خودم تنبلی دارم شوهرمم ضعیفه😑

سفارشی بود دو تومن دادم تا ببینی تنبلی شما به چه صورته با دارو پریود میشی ؟؟ بعد شوهرت خیلی ضعیفه ؟ دمنوشای گرم بخورید زنجبیل و دارچین خرما هرروز بخورید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه استراحت مطلق باشه که دیگه هیچی...من بعد از۶ سال باردارشدم چندماه بعدش تو آزمایشام همش میزد کم خو ...

منم بعد ۷ سال دومی رو باردارم 

رو اولی هیچ مشکلی نداشتم 

رو دومی اولش هماتوم داشتم استراحت کردم از کار و زندگی افتادم جذب شد بعدش دو بار خونریزی کردم در حد کم که باز استراخت کردم تا هفته ۱۸ 

الآنم کارای خونه رو کامل نمیتونم انجام بدم در حد غذا پختن و رسیدگی به تکالیف پسرم 

کمر درد و پا درد هم تو این بارداری سراغم اومد 

بارداری ها اصلا شبیه هم نیستن 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سفارشی بود دو تومن دادم تا ببینی تنبلی شما به چه صورته با دارو پریود میشی ؟؟ بعد شوهرت خیلی ضعیفه ؟ ...

تنبلیم خفیفه پریودامم منظمه فقط گاهی تخمکام کوچیکه تو سونو گاهیم خوبه سایزش

اره بیشتر شوهرم خیلی ضعیفه

منم بعد ۷ سال دومی رو باردارم رو اولی هیچ مشکلی نداشتم رو دومی اولش هماتوم داشتم استراحت کردم از کار ...

کلا بارداری های الان یعنی این چندسال بعد از کرونا پر دردسر شده 

ان شاءالله به سلامتی روی ماهشو ببینی🌹🌹❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
منم بچم تقریبا یه ماهشه عاشق بچم با همه سختی هاش تقریبا نینی سایتی ها میشناسنن خیلی سختی کشیدم سر زا ...

تو یکی حرفشم نزن که...

کل سایت باهات زایمان کردیم دختر عجب سرتقی هستی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
تنبلیم خفیفه پریودامم منظمه فقط گاهی تخمکام کوچیکه تو سونو گاهیم خوبه سایزشاره بیشتر شوهرم خیلی ضعیف ...

قرص اسپریژن ویتامین ای این دمنوش زنجیل و دارچین اینا بخورید ... سه روزی یبار اقدام داشته باش نه هرروز .. شیرموزم بخورید .. خرنوب اسیاب کن داهل عسل بریز بهش بده از عطاری بپرسی بهت میگه چقد بریزی تو عسل .. بعضیام دمنوشش میخورن 

تو یکی حرفشم نزن که...کل سایت باهات زایمان کردیم دختر عجب سرتقی هستی

😂😂گفتم که فکر اقدام نیستم🤣

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

گفتن یکی دیگ بیارم تموم بشه بره باهم بزرگ شن

ولی واقعا اگر به بچه داری شیر خشک میدی و اینقدر شرایطتت اوکی هست که الان داری به بچه دوم فکر می کنی 

چرا که نه

فاصله بچه ها هرچقدر کمتر بهتر

ولی قبلش حتما با یه پزشک مشورت کن که به سلامت خودت آسیب نزنی

خودتو تقویت کن ذخایر بدنت برگرده سرجاش

و اعصابت اونقدر قوی باشه که به اولی به خاطر دومی سخت نگیری

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

حتی نباید توی تاپیکم بیای و نظر بدیبدو ببینمچه برسه فکرش کنی😂😂

😂😂😂💔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

کلا بارداری های الان یعنی این چندسال بعد از کرونا پر دردسر شده ان شاءالله به سلامتی روی ماهشو ببینی� ...

چی بگم کرونا بلایی نبود سر مردم نیاورده باشه 

ممنونم گلم الهی آمین 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40