2777
2789
عنوان

شوهرم روزهاس قهره و سگ محلیم میکنه تروخدا متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 95 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینارو از کجا پیدا میکنید خدایی

شوهر من چند سال منو به معنای واقعی میپرستید ولی چند وقته متاسفانه بیماری روانی گرفته و ۳۶۰ درجه تغییر کرده ولی باز اون ذات خوب قبلیش تو بعضی رفتاراش داره

گمش کن بابا . برو مهریه تو بذار اجرا تا قهر یادش بره مرتیکه

میگه تو درس نمیشی همش ب من میگه بد بداخلاق ولی همچین نیس اصن اشتباهاتشو قبدل نمیکنه.منم اونروز گفتم اگ فک میکنی درس نمیشم برو پی کارت یبار دگ بگه میگم مهریمو بده از خونت برم تو ک منو نمیخای

بخاطر بچم موندم .بابامم معتاده نمدونم با بچم کجا بمونم کار پول پس انداز هیچ ندارم

اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم.  اینجوری خودت از فکر شوهرت رها کن. فک کن مرده. به بچت برس . اگه پول داری برو باشگاه. اگه نداری دوستی پیدا کن یکی دو ساعت برو‌پیاده روی . یه جورایی فک کن مرده.‌ دکتر هلاکویی خیلی حرفاش خوبه . سرچ کنن ببین در مورد قهر کردن زیاد همسر چه راهکاری داده.  به نظرم رو خودت کار کن . 

اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم. اینجوری خو ...

بجز بیرون رفتن با بچم خاهرم و کارای خونه و رفتن خونه مامانم هیچ سرگرمی ندارم.پولم نمیده ک بهم خرید یا باشگا برم

نمیدونم چکارکنم دنبال چ کاری ک اینده ب دردم بخوره

هر کاری بخوای شروع کنی نیاز به پول داری . اگه اجازه داد بهت برو پیام نور ثبتنام کن . رشته روان یا علوم تربیتی . بعد میتونی معلم بشی . با مربی مهد