2777
2789
عنوان

شوهرم روزهاس قهره و سگ محلیم میکنه تروخدا متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 95 پست
سر چی قهر کردین خب؟ اگه مقصر نیستی بی محلش کن خودش خسته میشه

دردشو نمیگه حرف نمیزنه اخم تخم میاد میشینه بچه۴سالم هی میگه باباچرا ساکتی چرا باما حرف نمیزنی ....اونم فقط چرت پرت میگه و دعوا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن بابا ، شوهر من دوماهه قهره ، حتی تو خونه غذا هم نمیخوره بعضی وقتها کنار اومدن سخته ولی دیگه ن ...

خریدای خونه رو میکنه؟ هر چی بخوای و میخره؟

شوهر الدنگ من قهر باشه هر چی بگم نمیخره مثلا میگم‌گوشت و مرغ نیست برنج نیست اصصلا گوش نمیده. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
دردشو نمیگه حرف نمیزنه اخم تخم میاد میشینه بچه۴سالم هی میگه باباچرا ساکتی چرا باما حرف نمیزنی ....او ...

نمیشه که جدا بشی؟  اگه پشتیبان داری جدا شو . خیلی ادم سمیه هست . چرا جوونیت به باد میدی

دردشو نمیگه حرف نمیزنه اخم تخم میاد میشینه بچه۴سالم هی میگه باباچرا ساکتی چرا باما حرف نمیزنی ....او ...

یعنی حتی نمیدونی چرا قهره؟ بذار بچه خوابید به ارامی ازش بپرس بگو کاریت ندارم برای اطلاعات عمومی خودم میپرسم که چرا زدی تو برق😒

مقصر نیستم.ببینم میتونم جلو خودمو بگیرم چون اویزونم

ادم کینه ای خیلی بده هی قهر و ادامه میده خودم قبلا اینجوری بودم شوهرمو دق دادم تا خوب شدم خدا منو ببخشه همیشه قلبش از دستم درد میگرفت🤦‍♀️

😆😆😆
خدا لعنتش کنه .خیانت نمیکنه؟

یه چیزایی هم ازش دیدم ولی آشغال انکار می‌کرد الانم نزدیک دوسه سال میشه سالی یکی دوبار اونم به اصرار من رابطه داریم میگه حسم نیس ازبین رفته هرچی هم میگم دکتر برو اهمیت نمیده همه زندگیم توی اذیت وآزاراش گذشت زبونشم دراز همش بهم میگه پیری فلانی بیساری

خریدای خونه رو میکنه؟ هر چی بخوای و میخره؟شوهر الدنگ من قهر باشه هر چی بگم نمیخره مثلا میگم‌گوشت و م ...

خو برا همین قهر میکنه. عجب مرتیکه ای دچار شما شده. وا وای . خدایش چرا بچع میارید ازین گوه ها

محلش نده اصلا من بیزارم ازخانم های باید ناز مرد بکشن نازکشیدن‌ وظیفه مرد بدعادت نکنین مردارو من خودم‌نامزدم دائم درحال نازکشیدت محبت کردنه یک سال نیمه باهمیم شاید من دوبار نازکشیدم فقط نزاشتم بدعادت شه

خریدای خونه رو میکنه؟ هر چی بخوای و میخره؟شوهر الدنگ من قهر باشه هر چی بگم نمیخره مثلا میگم‌گوشت و م ...

آره همه این کارها رو میکنه ، خرجی و خرید و ...

اگه بگم باور نمی‌کنید حتی تفریح و رستوران هم میریم ولی یه کلمه هم حرف نزدیم تو این دو ماه 

البته بخاطر بچه ها