2777
2789
عنوان

شوهرم روزهاس قهره و سگ محلیم میکنه تروخدا متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 95 پست
الان امروز یسوال پرسید تو اس دوساعت جواب ندادم دوباره پرسید جواب کوتاه دادم کلا نزنگیدم اونم نزد .تا ...

سلام نده به درک وبه جهنم چته بابا خانمی ها خانما ناز دارن نازشو ن باید بخرن به خودت بیا مثه یه خانم نازدار رفتار کن نه اینکه جات باشوهرت عوض شده نترس اون شوهر لوس ماله خودته اخم کنی هیچکی ازت نمیگیرتش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش میترسم سر گوشش بجنبه خیانت کنه تاحالا ندیدم اما میترسم

عزیزم منم مثل شما بودم همیشه لعنتی قهرمیکرد اونم قهرهای طولانی چهارماه یکسال میزاشت میرفت خونه مادرخدانیامرزش منم باپسرم تنها چون راه بجایی نداشتم موندم سوختم هردفعه روی سرم شیر شده از حق زناشویی وحتی بچه دوم محرومم کرد سالها الانم بااینکه بچم بزرگ شده هنوزم نامرد گاهی وقتاترکم میکنه هفته ها وماهها خیلی داغونم ازش میگه اگه طلاق میخای باید دست خالی بری منم راه بجایی ندارم کاش بمیره راحت شم ازدستش

الان امروز یسوال پرسید تو اس دوساعت جواب ندادم دوباره پرسید جواب کوتاه دادم کلا نزنگیدم اونم نزد .تا ...

سر چی قهر کردین خب؟ اگه مقصر نیستی بی محلش کن خودش خسته میشه