2777
2789
عنوان

شروع رانندگی با سمند خیلی سخته

79 بازدید | 13 پست

من تازه گواهینامه گرفتم. پراید درست و درمون که کاملا سالم باشه پیدا نکردم هر کدومشون یه عیبی دارن. ولی یه سمند هست مال یکی از اشنا هامون قیمت مناسب میخواد بفروشه. رانندگی باهاش خیلی سخته ایا؟ 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر ماشینی باشه باید عادت کنی و تمرین 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

من ماشین بابام سمنده یه بار پشت فرمونش نشستم انقد واسم سنگین اومد که فک میکردم نمیتونم ماشینو تکون بدم ولی وقتی پشت پراید یا پارس و 207 نشستم خوب بود
البته بستگی داره دیگ الان که یکم دستم راه افتاده اگ بشینم پشت فرمونش به نظرم اوکیه ولی اون موقع که تازه شروع کرده بودم نه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من ماشین بابام سمنده یه بار پشت فرمونش نشستم انقد واسم سنگین اومد که فک میکردم نمیتونم ماشینو تکون ب ...

پارس و سمند که ابعاد شون یکیه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

خب بعد یه مدت با پارس اوکی شدم ولی هنوزم مناسبم نیست فک کن بار اول که پشت فرمون نشستم سمند بود و توی ذهنم اینجوری شد که نمیتونم سوار سمند بشم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

اره سمند چند سال داشتم الانم پارس فرق ندارع سمند روان تره

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤