2777
2789
عنوان

فراموشش کردم

141 بازدید | 19 پست

اینقدر بهم بدی کرد اينقدر ازش خیانت دیدم اومد اون هرزه رو جلوم رد کرد و پوزخند زد تو عید ، بازم من خر نمیتونستم فراموشش کنم

یک هوو از دیشب نسبت بهش سرد شدم انگار اصن همچین کسی وجود نداشته 

رابطه نداشتم باهاش ولی عاشقانه دوستش داشتم و قرار بود ازدواج کنم باهاش 

اینم شد تجربه و شکست که اینقدر راحت دلمو به کسی ندم

۲۳ سالمه امیدوارم نفر بعدی یک آدم امن باشه🥲💔💔💔💔💔💔💔

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

قبلش هم پسر اشغال فامیل ازم رسما خواستگاری کرد و تو تایمی که قرار بود منتظر باشه من کنکور بدم با یکی از زن های بیوه فامیل رابطه همه جوره داشت💔

زنه اومد بهم همچی رو نشون داد و توصیه کرد برم دانشگاه و قیدش رو بزنم

تو دانشگاه هم که .....

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجا تاپیکام هست ، صد نفر گفتن نکن بدردت نمیخوره ، خانواده و دوست و عقل خودمم بکنار 

ببین الان به درجه ای رسیدم روزی هزار بار میگم چه غلطی کردم زنش شدم ، همیشه از بین بردن یه ادم با تیر و تفنگ نیست ، من روزی هزار بار میمردم از کاراش

خدارو روزی هزار بار شکر کن قسمتت نشد ، مریض روانی میشدی این ادما به جنون میکشونن طرفشونو عین خیالشونم نیست

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
منم اینجا تاپیکام هست ، صد نفر گفتن نکن بدردت نمیخوره ، خانواده و دوست و عقل خودمم بکنار ببین الان ب ...

دقیقااا

کسی که اینقدر دیونس برای اینکه حرص منو در بیاره میاد دست یک دختر خراب رو میگیره و از جلوم رد میشه با پوزخند نگام میکنه این می خواست در آینده چیکارم کنه؟😢

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
دقیقاااکسی که اینقدر دیونس برای اینکه حرص منو در بیاره میاد دست یک دختر خراب رو میگیره و از جلوم رد ...

تو ذهنت فکر کن مرده ،براش مراسم ختمم بگیر ، فقط بدون خدا خیلی دوست داشته ، ادم بی معرفت بی وجدان ، داغونو از سر راهت برداشته 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
تو ذهنت فکر کن مرده ،براش مراسم ختمم بگیر ، فقط بدون خدا خیلی دوست داشته ، ادم بی معرفت بی وجدان ، د ...

اره خداروشکر چله زیارت عاشورا خوندم بهش برسم ولی نشد حتما به صلاحم نبوده❤️

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
اره خداروشکر چله زیارت عاشورا خوندم بهش برسم ولی نشد حتما به صلاحم نبوده❤️

بزور از خدا چیزی رو نخواه وقتی قسمتت نیست

ما بنده ایم نمیدونیم خیرمون چیه